Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érvényes az ilyen bérleti...

Érvényes az ilyen bérleti szerződés?

Figyelt kérdés
A tulaj példányát aláírtuk, Ők is, viszont a mi peldanyunk nem lett általuk aláírva. Többszöri kérés ellenére sem. Személyi adatoknak csak név és személyi igazolvány szám van megadva. A szerződésben foglalt leltárt nem készítettük el...továbbá kérdésem, hogy a tulajdonos ragaszkodott a kp-s fizetéshez, viszont erről írásos példányt én nem kaptam, csak neki van egy kis füzetkéje. Hogy tudok belőle kisajtolni igazolást erre vonatkozóan? Ez így mennyire van rendben?
2020. júl. 6. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs rendben, azzal a szerzodessel meg lakcimet sem tudsz bejelenteni, a berbeado alairasan tul kene ket tanu adatai + alairasa. (Hacsak nem kozjegyzonel kotitek.)
2020. júl. 6. 17:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincsen tanú, se közjegyző. Csak egy papír nekünk amin csak a mi alá írásunk van :/
2020. júl. 6. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem érvényes

Pénzt meg csak átvételi elismervénnyel adunk oda bárkinek kpban

2020. júl. 6. 18:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen ebben az esetben én is hülye voltam...viszont akkor így megtámadható a bérleti szerződés, ha általuk nincs aláírva a mi peldanyunk?
2020. júl. 6. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Mivel a tulajnak van érvényes, mindkét fél által aláírt példánya, ezért érvényes a szerződés ha van két tanú aláírása is rajta.
2020. júl. 6. 19:32
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

"Mivel a tulajnak van érvényes, mindkét fél által aláírt példánya"

Ezt te tudod bizonyitani? :D

2020. júl. 6. 19:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Hat ja azt Mi is aláírtuk meg gondolom Ok is, de tanúk nem voltak jelen.
2020. júl. 6. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
6: Mit bizonyítsak? De tessék, bizonyítom neked. Olvasd el a kérdést. A kérdező első mondata: "A tulaj példányát aláírtuk".
2020. júl. 6. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:

"6: Mit bizonyítsak? De tessék, bizonyítom neked. Olvasd el a kérdést. A kérdező első mondata: "A tulaj példányát aláírtuk"."

Hasznald mar a fejed, ember! A kerdezo szemszogebol csak az lenyeges, hogy o tudja-e bizonyitani, hogy volt szerzodes, illetve mi volt benne! Tok lenyegtelen, hogy a tulajnal mi van, o barmikor letagadhatja!

2020. júl. 6. 21:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Na gyerekek, azért nem kell össze kapni. A tulaj bu**skodik velünk kikoltozes előtt, érdekelne, hogy jogilag ez így rendben van e?
2020. júl. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!