Etsy weboldalról mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, hogy vannak ilyen kérdések, de már elég régiek, ezért inkább friss válaszokat szeretnék, mert lehet romlott az oldal azóta.
Milyen az Etsy-ről vásárolni? Nem mindegy kitől vásárolunk, vagy mindenkitől lehet biztonságosan? Átverős?
2020. júl. 3. 19:13
1/7 anonim válasza:
Az etsy nagyon szigoru az előadókkal, kamu ertekelesre esely nincs, panasz eseten akkor is a vasarlokat vedi, ha nem nekik van igazuk.nyugodtan vasarolhatsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt az eget! Komolyan?
Hát akkor fel is nézek komolyabban, nem tudtam, hogy ilyen jó! :D
Nagyon köszi!!!
2020. júl. 6. 22:45
4/7 anonim válasza:
En eladokent ennek kevesbe orulok :D de valoban. Az ertekeleseket azert erdemes megnezni persze:)
5/7 A kérdező kommentje:
#4: Te miket adsz el, ha kérdezhetem? :o
2020. júl. 8. 01:24
6/7 anonim válasza:
dísztárgyakat készítek femekbol es fabol:)
7/7 A kérdező kommentje:
Egy linket esetleg kaphatunk ha lehet? Érdekelne milyenek, megnézném szívesen! ^^
2020. júl. 9. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!