Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen weboldalak vannak,...

Milyen weboldalak vannak, ahol egy 15 éves árulhat dolgokat?

Figyelt kérdés

Ismerem az Etsy-t,de az angol és nem tudom hogy hogyan küldenék csomagokat külföldre...Szóval,vannak olyan magyar weboldalak,ahol eladhatom kreálmányaim(saját készítésű ékszerekre gondolok pl)? Szeretnék pénzt keresni,van tehetségem az ékszerkészítéshez szóval erre gondoltam.És tudtok mesélni arról,hogy milyen folyamatai vannak egy ilyen saját áruháznak? Köszönöm a válaszokat előre :)

15/L

2018. febr. 9. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Ott kezdődik hogy 18-nak el kell hogy múlj hogy az üzletszerű tevékenységedet valamilyen vállalkozási formában tudd űzni.
2018. febr. 9. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Keress rá gugliban, hogy "eladó ékszer" mintha te akarnál venni, és amiket kidob a kereső azokon az oldalakon próbálkozz.
2018. febr. 9. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
facebookon is lehet hirdetni akár
2018. febr. 9. 20:33
 4/5 anonim válasza:
Szia, nem tudom még aktuális e látván, hogy egy éves a poszt, de a Meska.hu olyan mint az etsy, azt nem tudom hogy korhoz kötött e.
2019. márc. 3. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, ha még aktuális keress meg segítek.
2019. aug. 31. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!