Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az önkiszolgál...

Mi a véleményed az önkiszolgáló pénztárakról?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 06:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, kihagytad az UTÁLOM-ot a válaszlehetőségekből :D De a Rühellem is megfelelő lett volna, ahogy 4-es írta :-)

Egyszer korán reggel "félálomban" betértem a Tesco-ba, egyetlen pénztáros sem volt, kénytelen voltam az önkiszolgáló pénztárhoz menni (használtam már előtte is néha), de soha többet. Totál zokon vettem, hogy amikor én csak nézek ki a fejemből mélán, akkor nekiáll nekem parancsogatni: vegye le a ... ezt csináld, azt csináld!... Hagyjál békén, ne "zaklassál" engem korán reggel... ennyi volt a barátság az önkiszolgáló pénztárral :-)

Ráadásul én szeretek "emberi módon" vásárolni: megdicsérni a pénztárost, ha tetszik a fülbevalója, szép napot kívánni neki, vagy ha látom, hogy nagyon fáradt, akkor gyors végzést, stb :-)

2020. júl. 3. 11:52
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

:D :D

Tisztelt Gyakori közönsége!

Mi abban a 41 %-os (azaz nem hasznos), hogy elmondtam, ÉN NEM SZERETEM az önkiszolgáló pénztárt?

Talán kötelező szeretni?

Nem is lehet az embernek ellenvéleménye?

Mindig mindennel egyet kell érteni? :-(

Vagy reggel nem lehetek álmos?

Igazán kíváncsi vagyok rá, mi ennyire elítélendő ebben a válaszban... :D

Hová fajult ez a világ... :-(

Vagy az az "elítélendő", hogy a pénztárost embernek tartom és megdicsérem?

Nem, nem csak a koronavírus alatt, előtte is, mert én már előtte is megbecsültem a kereskedelemben dolgozókat, akik biztosítják, hogy az asztalunkra tehessük az ételt és hülyére robotolják magukat nem túl sok pénzért.

Na, lehet tovább lehúzgálni... :D (11-es)

2020. júl. 3. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha éppen nem kell minden hülyeség (pl. egy-egy termék jóváhagyása) miatt egy dolgozó segítsége akkor olajozottan megy minden és akkor jó használni. Ugyanakkor az egészből nyilvánvalóvá válik hogy egyre inkább elszemélytelenedik a világ (mintha a "maradj otthon" nem lett volna elég). Nem vagyok idős de már értem mire gondoltak régebben az idősebbek amikor ezt mondták.
2020. júl. 3. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
A spárosat nem szeretem, nálunk a helyi sparban normál kassza nem üzemel sosem, csak az önkiszolgáló, általában estw megyek vásárolni, amikor a pékárú + grillpult - 50% akciós, az akciós termékeknél meg mindig szólni kell az eladónak, mert nem enged tovább lépni a gép. Ha nagy a sor sokat kell várni amíg az 1 db eladó rá ér, mert a többi vevő is ugyanúgy elakad. A Tescos jobb, ott engedi a leértékelt termékeket is. Az auchanos is, de ott meg gyakran nem lehet beolvasni a termék címkéket,nincs kézi szkenner sem, ami elég kényelmetlen így nagyobb méretű terméknél. Ha kevesen vannak a normál kasszánál inkabb oda állok.
2020. júl. 3. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk teszkóban, intersparban van. Sajna utóbbiban nem lehet mennyiséget megadni, ha többet veszek valamiből, egyesével szórakozhatok, ez nagyon buli a hatos ásványvíznél, amit utána csak egyesével rakhatok a pakolós oldalra... ráadásul nálunk ott mérleg sincs beépítve, és péksütire, kenyérre is előre kell vonalkód, mert ott nem lehet kiválasztani, mit vettem.

Ettől függetlenül szeretem.

2020. júl. 3. 15:57
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
A TESCO-ban mindig azt használom, bár ott csak apróságokat veszek. Sajnos a TESCO pénztárosok nem igazán segítőkészek, eléggé unottak és gyakran hibáznak. Az Aldi-ban és a Lidl-ben nincs self-checkout, de mivel a legtöbb dolgot ott veszem, egyébként sem biztosan használnám. Azt nem szeretem, hogy nagyon gyorsan pörgetik a termékeket és idő sincs elpakolni, de az Aldi-s / Lidl-s pénztárosok nagyon segítőkészek és vevőközpontúak. Valamilyen érdekes módon ők nem azzal az unott pofával ülnek a kasszában.
2020. júl. 3. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Ha rendes kasszához állok, akkor fogok egy zacskót a zöldségek, mondjuk kell 2 répa, lemérem, beteszem, cetlit ragasztók, kell 3 hagyma, szintén lemérem, máj utána megy a répa mellé ugyanabba a zacsiba+ még egy cetli. Aztán a kasszás csak behúzza a cetliket és 1 zacsival megúszom. Az önkiszolgálósnál meg mindent külön külön kell zacsizni mérni, lepakolni.

Amúgy jó cucc, szeretem, mert általában gyorsan végzek.

2020. júl. 3. 23:02
 18/19 anonim válasza:
40%

Sajnos sokkal többet hibázik, mint egy pénztáros.

Üdv: egy Spáros főpénztáros.

2020. júl. 4. 00:15
 19/19 anonim válasza:
75%
Nálunk olyan zűrzavar van,hogy néha az alkalmazott is segítségért kiabál!
2022. okt. 28. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!