Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol találhatok diákmunkát?

Hol találhatok diákmunkát?

Figyelt kérdés

Novemberben töltöm a 16-ot, lány vagyok és idén nyáron szeretnék pénzt keresni. Tudom hogy szülői engedély kell hozzá, megvannak a papírjaim. Vásárhelyi vagyok, sajnos csak Szegeden, Budapesten illetve olyan helyeken találtam munkát, ahova nem megoldható az átjárás. Tudnátok ajánlani lehetőségeket, hol keressek?

A válaszokat előre is köszönöm!

#diákmunka #nyári munka #szülői engedéllyel
2020. júl. 1. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Be kell lépni szövetkezetekbe, például melódiák, fürgediák, azoknak a weboldalán vannak munkák, meg a facebook csoportjaikban is hirdetnek, habár idén a covid miatt nem igazán van. Én az ország másik felén élek, és itt kb. semmi sincs.
2020. júl. 1. 09:40
 2/6 anonim válasza:
63%
16 év alatt sajnos a legtöbb helyen szülői engedéllyel se mehetsz dolgozni, a mekibe 15 éves kortól lehet menni én úgy tudom, szerintem várd meg míg betöltöd és akkor keress, mert akkor már egy csomó helyre mehetsz
2020. júl. 1. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Melódepó, biztoskész, minddiák, melóclub, fürgediák.

Én ezeknél mind tag vagyok, ezért mindig tudok válogatni a munkák között. A legtöbb ember lusta 1-nél több iskolaszövetkezethez regisztrálni és aztán rinyál, hogy miért nincs munka. Közben pedig össz max 1 napi ügyintézésbe kerül akár 5 (vagy még több) helyre is regisztrálni. Anno 1-2 ezer ft volt a regisztrációs díj egy helyre, de most se hiszem hogy sokkal több.

23/F

2020. júl. 1. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
(Nyilván ezek közül csak olyanokhoz regisztrálj, amik a te városodban is hirdetnek munkát.)
2020. júl. 1. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
15 évesen hiába enged a törvény dolgozni, a legtöbb cég 16 alattit nem foglalkoztat. Most rakták ki egy ruhahajtogatós munkát egy butik an, de az is 18+os.
2020. júl. 1. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!