Novemberben töltöm a 16-ot, lány vagyok és idén nyáron szeretnék pénzt keresni. Tudom hogy szülői engedély kell hozzá, megvannak a papírjaim. Vásárhelyi vagyok, sajnos csak Szegeden, Budapesten illetve olyan helyeken találtam munkát, ahova nem megoldható az átjárás. Tudnátok ajánlani lehetőségeket, hol keressek?
Be kell lépni szövetkezetekbe, például melódiák, fürgediák, azoknak a weboldalán vannak munkák, meg a facebook csoportjaikban is hirdetnek, habár idén a covid miatt nem igazán van. Én az ország másik felén élek, és itt kb. semmi sincs.
2020. júl. 1. 09:40
2/6 anonim válasza:
16 év alatt sajnos a legtöbb helyen szülői engedéllyel se mehetsz dolgozni, a mekibe 15 éves kortól lehet menni én úgy tudom, szerintem várd meg míg betöltöd és akkor keress, mert akkor már egy csomó helyre mehetsz
Én ezeknél mind tag vagyok, ezért mindig tudok válogatni a munkák között. A legtöbb ember lusta 1-nél több iskolaszövetkezethez regisztrálni és aztán rinyál, hogy miért nincs munka. Közben pedig össz max 1 napi ügyintézésbe kerül akár 5 (vagy még több) helyre is regisztrálni. Anno 1-2 ezer ft volt a regisztrációs díj egy helyre, de most se hiszem hogy sokkal több.
23/F
2020. júl. 1. 11:15
4/6 anonim válasza:
(Nyilván ezek közül csak olyanokhoz regisztrálj, amik a te városodban is hirdetnek munkát.)
2020. júl. 1. 11:16
5/6 anonim válasza:
15 évesen hiába enged a törvény dolgozni, a legtöbb cég 16 alattit nem foglalkoztat. Most rakták ki egy ruhahajtogatós munkát egy butik an, de az is 18+os.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!