Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belépni az...

Miért nem tudok belépni az aliexpress.com oldalamra?

Figyelt kérdés
Évek óta vásárolok náluk, soha nem volt probléma. Most viszont van. Vettem egy pár cipőt még januárban; ki is fizettem, de a mai napig nem kaptam meg. Ali eladta az üzletet még tavaly szeptemberben, azóta bolondult meg a belépés. Valami verifikációt kér; ezt sem értem. Jó az email címem és a jelszó is, mégis ezzel a verifikációval üldöz.Segítsetek legyetek szívesek! Köszönöm.

2020. jún. 30. 16:58
 1/4 anonim válasza:
72%
[link] probald meg ezt
2020. jún. 30. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Már be tudtam lépni nagy nehezen egy kóddal. Megtaláltam a cipőt is és felette ezt az üzenetet: "Nem kap visszatérítést." Miféle üzleti magatartás ez? Érti valaki? Mert én nem.
2020. jún. 30. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi ez a link?
2020. jún. 30. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha januárban rendelted, azaz min. 5 hónapja, akkor már nem jár visszatérítés. Van határidő amíg reklamálhatsz ha nem kaptad meg, vagy nem vagy elégedett a termékkel.
2020. jún. 30. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!