Miért nem tudok belépni az aliexpress.com oldalamra?
Figyelt kérdés
Évek óta vásárolok náluk, soha nem volt probléma. Most viszont van. Vettem egy pár cipőt még januárban; ki is fizettem, de a mai napig nem kaptam meg. Ali eladta az üzletet még tavaly szeptemberben, azóta bolondult meg a belépés. Valami verifikációt kér; ezt sem értem. Jó az email címem és a jelszó is, mégis ezzel a verifikációval üldöz.Segítsetek legyetek szívesek! Köszönöm.2020. jún. 30. 16:58
2/4 A kérdező kommentje:
Már be tudtam lépni nagy nehezen egy kóddal. Megtaláltam a cipőt is és felette ezt az üzenetet: "Nem kap visszatérítést." Miféle üzleti magatartás ez? Érti valaki? Mert én nem.
2020. jún. 30. 17:24
3/4 A kérdező kommentje:
Mi ez a link?
2020. jún. 30. 17:25
4/4 anonim válasza:
Ha januárban rendelted, azaz min. 5 hónapja, akkor már nem jár visszatérítés. Van határidő amíg reklamálhatsz ha nem kaptad meg, vagy nem vagy elégedett a termékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!