Az életem egy komédia, az öcsém ezt tette velem?
Figyelt kérdés
Neha el szokta kerni a telefonomat játszani, én meg oda adom neki. Most hogy játszott vele, véletlenül az Ali expressen megrendelt egy 14 ezer forintos hegedűt... -. - persze egybol töröltem a rendelést, de a pénzt leszedte, írtam az eladónak, szerintetek mikor kapom vissza a pénzt? Vagy egyáltalán visszakapom?
Kinek írjak, mit tegyek?
Röhögni ér!
2020. máj. 31. 21:44
1/5 anonim válasza:
biztos visszakapod.. Ha nem akkor ne nagyon engedd többet az öcsédnek hogy játszhasson a telefonodon.. Vagy egy programmal jelszavazd ezeket az alkalmazásokat és akkor minden oké lesz
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Baromi ciki..
2020. máj. 31. 22:07
3/5 anonim válasza:
Akkor megtanultad a leckéd, hogy olyat nem adunk a gyerek kezébe, amivel vásárolni lehet.
5/5 anonim válasza:
Nincs ezen semmi ciki vagy nevetnivaló, hidd el nem csak veled történik ilyen. Amúgy valószínűleg visszaadják a pénzt, főleg ha a rendelés leadása után nem sokkal írtál.
Telefont,bankkártyát pénztárcát, vagy egyéb komoly pénzbeli értékkel bíró dolgot meg nem csak gyereknek senkinek nem adunk oda, kivéve ha ajándékba adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!