Ha van 200 ezer forintnyi megtakarításom, mibe fektessem be, hogy csináljak belőle több pénzt?
Tippmixen rakd meg a real madridot a kövi bajnokin!
Bízz bennem
Csóró vagyok, minden forint számít.
Meg most tudsz jobbat, mint az állampapír? Álljon inkább itthon a szekrénybe
?
Nem írtam, hogy ne rakd abba, azt írtam, hogy ha neked megéri azért a havi 670Ft-ért, akkor tedd állampapírba.
Röviden: Megéri neked? Igen? Akkor tedd abba. Ennyi.
Ha "csóró" vagy, akkor gyűjtsd még azt a pénzt és fordítsd majd AZT az összeget valami szakma kitanulására. Bármely épületgépészeti szakmunka kiválóan fizet. És utána nem leszel "csóró".
Viszont ennyike összeget befektetni magas rizikó nélkül, de magas hozammal lehetetlen.
#18 Jól beszélt a rizikóról "A hozam mértéke egyenlő a kockázat mértékével".
Egyetemen felvettem a kisvállalkozást és ez volt az első amit megtanítottak.
Ha egyetemre jársz akkor vegyél fel olyan kurzust ami pénzüggyel foglalkozik. Ha szerencséd van akkor a tanárod mint nekem is több mint segítőkész lesz.
Nem kerül pénzbe felvenni plusz kurzusokat és nem is kell levizsgáznod belőle. Csak ha van időd ugorj be önyszorgalomból egy válalkozás, marketing, Bev. pénzügyek stb... órára.
Az állampapír max annyira jó hogy a pénzed nem fog inflálódni azaz veszíteni az értékéből de kezdetnek jó amíg eldöntöd hogy mihez kezdesz vele. DE VIGYÁZZ ha lekötöd az állampapírba nem nyúlhatsz hozzá és pórul jársz ha valamire hirtelen pénz kell.
A tőzsdén tényleg akár +80% "kamatot" is kaphatsz és kockázatos de itt egy csont. Még nem próbáltam ki de a forexnél van olyan lehetőség hogy "rácsatlakozol" valakinek a "fogadásaira". Egyszerűbben: amire ő tesz arra te a te pénzedet is autómatikusan ráteszi. Legjobb hogy ha ő 1 millát tesz rá akkor neked nem kell 1 milládnak lenni hogy ugyanarra tehesd mint ő. Vannak stabil bevétellel rendelkezőek és vannak kockázatos hozamot hozó emberek is akikre "rácsatlakozhatsz"
DE MONDOM MÉG EGYSZER: Nem ástam bele magam annyira a témába és nem is próbáltam ki csak tudom hogy van ilyen. De ha lenne bankszámlám, utánanéznék és kipróbálnám a vagyonom felével.
És egy bónusz: Én képes voltam Patreon segítségével pénzt csinálni a hobbimból és marketingtudásomból. Kár hogy szüleim számlájára megy, mert félek a bankoktól. :) Röhejes tudom... de amíg megadják amire szükségem van belőle, addig nem zavar a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!