Jófogáson csalót hol érdemes jelenteni?
jogiforum.hu/aprodcsalas
Érdeklődj, van-e áldozat társad.
Üzletszerűen műveli-e vagy egyedül vagy.
Sokszor 1000 ft-ért is megütheti a bokáját.
Én feljelentést tettem, másfél hónap múlva hívott a "vevő", hogy ő fizetni akart, csak nem tudta a számomat. Aztán megkaptam a 10 ezer alatti összeget.
Tehát megrettent a rendőri vizittől.
Tulajdonképpen egy rendes eladónak tünt, a hirdetés formája is, meg minden, ha olyan dologról lenne szó amiröl ő se tudott megérteném, de a kezdetektől hazudott, és amikor kértem vissza a pénzem egyből letörölte az összes hirdetését, és átment egy másik accountjára, irtam neki üzenetet ott is, aztán átment a harmadikra ahol most is hirdet...
Itt egy hirdetése, szerintem senki nem gondolná hogy egy hazug tetü a hirdető
Feljelentést nem fogok tenni, de az adatait biztos fel rakom ide oda, hogy tudják milyen egy szemét
Nem tudom, tekinthető-e szabálysértésnek vagy valamilyen büntethető cselekménynek, hogy egyesek, akár Facebook-on kiteszik más emberek arcát, (felhasználói) nevét, aztán ilyennek-olyannak nevezik.
Csak úgy mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!