Miért nem tudnak visszajelezni, ha jelentkezek egy diákmunkára?
Tudom, hogy mostanában kevesebb a diákmunka, de a következő helyzetet egyszerűen nem értem:
Facebookon diákmunkás csoportban meglátok egy hirdetést, jelentkezek e-mail-ben telefonszámmal, semmi reakció, gondoltam gyorsan le is csaptak rá. Erre 2 órával később meglátom ugyanazt a hirdetést újra feltöltve a csoportba, tehát nem telt be.
Nem csak én vagyok így (és nem is először futottam bele ilyen helyzetbe), kommentekben írják, hogy nem lehet elérni a diákszövetkezet által megadott telefonszámot sem, plusz egy csomóan küldtek e-mailt is és mégsem foglalkoznak vele.
Ennek mi értelme? Miért hirdetik meg akkor? Van itt más is aki hasonlóan járt diákszövetkezetekkel?
Lehet, hogy bizonyos típusú jelentkezőre várnak és te nem olyan vagy.
Sok a jelentkező és fáradtságos mindenkinek visszajelezni, így inkább nem jeleznek vissza.
"nem lehet elérni a diákszövetkezet által megadott telefonszámot sem"
Facebookon BÁRKI feladhat egy hirdetést.
Nagy valószínűséggel adathalászatba futottál bele - sajnos egyre több az ilyen :-(
Ugyanígy járok,ráadásul a diákszövetkezetes elküldte a cégnek az önéletrajzot ,minden psszolt a hirdetéshez,nyelvvizsgák,korábbi gyakornoki tapasztalat,mégyem kerestek meg....aztán egy hét után még mindig láttam a hirdetést újra feltöltve...egyszerűen nem értem.
1,5 hónapja keresek gyakornoki munkát,de semmi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!