Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan fizetek PayPalon...

Hogyan fizetek PayPalon keresztül bankkártyával ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Szeretnék vásárolni egy Brit cégtől és csak PayPalon keresztül lehet.

Romániában élek , emiatt nem tudok pénzt feltölteni a PayPal accountomra. Más kép hogy lehetne. Hozzá adtam a bankkártyámat az acccountomhoz. És probléma az hogy én Fontba kell fizessek de nekem a kártyámon Lej van ? Ezt megoldja a PayPal ?

2020. jún. 23. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a PayPalra feltölteni pénzt. Ha a kártyádat sikeresen hozzá tudtad rendelni, akkor már tudsz fizetni, közvetlenül a bankszámládról vonódik le a pénz. A devizák közötti átváltás meg automatikusan működik. De érdemes a beállítások közt megkeresni azt a részt, ahol át lehet állítani, hogy a bankod árfolyamán váltson át az oldal és ne a PayPal árfolyamán, mert ez utóbbi kicsivel drágább, és azt hiszem alapértelmezettben ez van beállítva.
2020. jún. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!