Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Minden hónapban van +50000...

Minden hónapban van +50000 ezren, van valami amibe ezt érdemes fektetni?

Figyelt kérdés
Nézegettem neten de ott főleg egy nagyobb összeg befektetésére találtam válaszokat. Én viszont minden hónapban plusz 50 ezret tudnék belerakni. Van erre ötletetek?
2020. jún. 19. 07:23
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Az első 50ből tanulj meg írni. Utána vegyél állampapírt.
2020. jún. 19. 07:29
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 mi a gond az írásomal?
2020. jún. 19. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Van többéféle megtakarítási számla, nyugdíjpénztár stb.
2020. jún. 19. 09:38
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm, valóban van lakás és nyugdíjtakarék, stb. Az ilyen megtakarítási számlák nem igazán igazán a pénz aktív befektetésére valók.
2020. jún. 19. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Milyen kockázatot vállalsz?

Állam hitelezési és kamatkockázat: államkötvény - kincstárnál nyitsz értékpapír számlát

Csak piaci: indexkövető befektetési jegy - keresel egy befektetési szolgáltatót, nyitsz értékpapír számlát

Piaci és egyedi: bármilyen részvény, deviza, nemesfém stb - Revoluton a legolcsóbb részvényeket venni de ott futod a revolut hitelezési kockázatát mert előfordulhat hogy zárolják a számládat és ha nem sikerül igazolnod a jövedelmed forrását akkor többé nem jutsz hozzá.

2020. jún. 19. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
42%
Viskó lakáshitellel, kipofozni, kiadni 30-40-ért. Marad havi 30. Belefér még egy iteráció. Esetleg MTZ és földbérlés, hajrá őstermelők, éljen a kártalanítás!
2020. jún. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!