Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Születési dátum az önéletrajzba?

Születési dátum az önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Másodéves egyetemista vagyok és 24 éves. Az első szakomat 2 év után otthagytam és 5 évfolyamos gimibe jártam.

Jelentkeznék pár helyre gyakornoknak,de félek,hogy az életkorom miatt hátrányban leszek esetleg más másodéves 20 évessel szemben.

Arra gondoltam,hogy az életkoromat vagy a születési dátumomat nem írom bele az önéletrajzomba.

Ezt megtehetem, vagy mindenképpen bele kell írni?

2020. jún. 17. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Önéletrajz alapvető adata a születési éved megadása.
2020. jún. 17. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Világéletemben útáltam a sumákolósokat. Az ilyenekről folyamatosan derülnek ki a ferdített, túltolt stb. dolgok. Hogy semmi nem úgy van, amire utalgat áttételesen. Minden teljesen másképpen van.
2020. jún. 17. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy alapvető adat!

Teljesen felesleges beleírni, kérdező.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 17. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a nevedet se írd bele, viszont az óvodai jeledet mindenképpen. Az nagyon fontos!
2020. jún. 17. 22:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen,az óvodai jelemet mindenképpen!!!:))

Nem értem miért kell bunkón válaszolni a kérdésre,miért nem lehet annyit írni,hogy “de,probléma,szerintem írjad be. “

De mindegy,téged minősít:DDD

2020. jún. 17. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Sose írtam bele. Lehet sumákolósnak tartani, de próbálj meg te 30 fölötti nőként állást keresni; amíg van ez a hülye törvény, hogy nem szabad rákérdezni a gyerekvállalási tervekre, addig minden harmincas csajt úgy kezelnek, mint aki időt gyűjt a gyedhez. A legutóbbi végzettségem dátumát beírva hihették, hogy 23 éves vagyok, kb. 25-nek néztem ki, de sok 23 éves is kinéz annyinak, így sínen voltam.
2020. jún. 17. 23:45
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
u. i.: 2-es kommentelőnek írtam, hogy "lehet sumákolósnak tartani..."
2020. jún. 17. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem kötelező megadni, ez személyes adat. A leendő munkaadónak 4 infóra van szüksége: név, elérhetőség, képzettség, tapasztalat, esetleg még a lakóhely. Ha ennél többre kíváncsi (pl. családi állapot, személyes körülmények, stb), az már diszkriminációra adhat alapot, és szinte minden korosztály áldozatul eshet ennek, de leginkább a fiatal, gyerekvállalás előtt álló nők, és a 40-45 felettiek. Semmi közük a korodhoz, majd belépéskor megtudják.
2020. jún. 18. 08:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor írtam önéletrajzt, igaz, csak diákmunkákhoz, de sose írtam le a születési dátumomat és a mai napig, ha nem lett volna ez a kérdés, nem jutott volna eszembe, hogy ezt esetleg bele kell írni. Pedig nézegettem külföldi mintákat és nem tűnt fel, hogy azokban benne lett volna.
2020. jún. 19. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
22/L
2020. jún. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!