Mekkora a nettó vagyonod és ebből mennyi örökség?
Lehet háztartás szintű adatokat is, csak akkor a benne részt vevők számát is kérlek add meg. + a pénznemet, nagyságrendet, és vonatkozási időpontot is (2-3 évnél nem régebbi adatok érdekesek csak) és az életkorodat, valamint hogy férfi/nő/egyéb vagy. Az alábbi formátum segít a meghatározáshoz:
+ Készpénz, nemesfémek
+ Látra szóló bankszámlák
+ Banki, pénztári lekötések
+ Állampapírok
+ Befektetési jegyek
+ Részvények, vállalkozások
+ Adott kölcsönök, előlegek, egyéb követelések
+ Ingatlanok
+ Különféle ingóságok
+ Egyéb javak (éspedig:)
- Banki hitelek
- Egyéb kapott kölcsönök
- Befizetetlen számlák
- Adótartozások
- Egyéb kötelezettségek (éspedig:)
----összesen-----
+/- Nettó vagyon
- ebből örökölt
Örökség 0
Ház (kettö) 105 millio + 20 millio
Megtakarítás 33 millo
Auto (2 db) 7 m
Készpénz 3,5 millio
Ingóságok: passz, fogalmam sincs
Hitel 0
45/N
Tudom, hogy akinek illegálisan szerzett vagyona van, az nem írja le még egy ilyen anonim oldalon sem. Rájuk nem is vagyok kíváncsi, mert az összesítésnél valószínűleg igencsak kilógóan magas adatok lennének. De azt nem értem, hogy mindenki más miért balfék, aki leírja ide pl a tavaly év végit, ami azóta már feleződhetett vagy duplázódhatott volna is..
Akiktől a paranoiás emberek féltik az ilyen dolgaikat, azok már úgyis tudják, ráadásul névvel, címmel együtt, és nem a gyk-n fogják megkérdezni :D
Nem illegálisan szerzett vagyon, de ettől még nem írom le. Nem ment el az eszem.
És másnak is vigyáznia kellene az ilyen adathalászokkal, mint amilyen te vagy.
Van 300ezrem, ebből 142341 a fizetésem
Meg van egy 250-et érő golfom
23fiú
6 millio ft állampapírban
100 ezer ft készpénz
300 ezer ft ingovagyon.
30 éves férfi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!