Mi lehet az ebay rendelésemmel?
Nemrég rendeltem az ebay-ről egy szerszámot. Paypal-lal fizettem, levonták az összeget, meg is jöttek a szokásos e-mail-ek, megkaptam a nyomonkövetéshez a linket, ami egyébként müködött is. Ma meg akartam nézni, hogy van-e valami fejlemény a dologban, azonban a rendelések fülre kattintva arra lettem figyelmes, hogy ugyan ott van a megrendelt termék képe, de halványabb és oda van írva, hogy "removed item". Megpróbáltam megnézni az email-ben kapott linken, hogy elküldték-e már, de rákattintva azt az üzenetet kapom, hogy ilyen számú megrendelés nincs.
Néztem a paypal fiókom is, a bankszámlám is, az emaileket, az értesítéseket de semmit nem kaptam.
Jól gondolom, hogy nem fog megjönni a termék? Vagy van rá esély?
Hol/hogy tudnám vissza igényelni az árát? Vagy mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is közi a válaszokat.
Az eBay-nek kell írni. Én egyszer úgy jártam, hogy szintén törölték a terméket, a tracking szerint már magyarországon volt. 7 éve nem jött meg, buktam 6.000 Ft-ot. Először a PayPal-nak írtam, ezzel rontottam el. Utána e miatt az eBay már nem tudott mit csinálni sajnos.
Egy másik alkalommal okosabb voltam, közvetlen az eBay-nek írtam. 1 héten belül visszakaptam a vételárat.
Írtam nekik. Jött is e-mail, hogy viszakaptam a pénzt, pár napon belül megjelenik a számlámon.
Az eladó azt írta, hogy bár elküldték azért vissza adja a pénzt. Ezek szerint tényleg meg fog jönni vagy már nem?
A "hope you can repay once you get package" mondatot úgy értsem, hogy vissza kapom a pénzt és reméli egyszer megjön a csomag?
Tényleg, így már van értelme a mondatnak. De akkor miért adta vissza az árát? Megkérdeztem tőle, hogy elküldte-e a terméket, mert az ebay törölte és a nyomon követésnél sem látom, és szeretném visszakapni az árát ha még nem küldte el.
Ezt nem értem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!