Nemzetközi csomag?

Figyelt kérdés
Hívott a posta hogy Nemzetközi csomagom érkezett, amit én nem is rendeltem. Kis boríték. Át vegyem vagy ne? Lehet bajom ha át veszem? Nem kell fizetnem sem. Van ilyen csalás is már?
2020. jún. 10. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyan mi bajod lenne?
2020. jún. 10. 12:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát olvastam hogy ha ilyet át veszek akkor alá írok es jönnek a fizetős csomagok 😂
2020. jún. 10. 12:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak a fura hogy nem rendeltem semmit sem. Kínából érkezett és utoljára tavaly októberben rendeltem ami már tavaly megérkezett.
2020. jún. 10. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg mielőtt átveszed, hogy valóban te vagy-e a címzett, nem nézett-e el valamit a posta. Aztán ha bármilyen okból "nem tetszik" a csomag, nem veszed át miután megnézted a címzettet.
2020. jún. 10. 16:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem, a mi nevünk és címünk van rajta de nem vettem át. 10 napig lehet át venni.
2020. jún. 10. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
És ki a feladó azt nem nézted meg?
2020. jún. 10. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy kínai matrica volt rajta. Olyan mint egy ebayes csomag, de nem rendeltünk semmit.
2020. jún. 10. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor ajándék, örülj neki :)

Kínából nem tudnak átverni. Ha nem fizetsz valamit, amiről úgy gondolják, hogy fizetned kellen érte, akkor mit csinálnak? Semmit nem tudnak.

2020. jún. 10. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Atvetted végül? Most olvastam pont, hogy a kínaiak (mármint egyes kínai eladók) küldözgetnek szerteszét csomagokat véletlenszerűen, hogy aztán aki a nevedben rendelte majd adjon egy nagyonpozitív értékelést (mintha te adtad volna) és aztán majd jó sok pozitív értékelés után elkezdik a valós rendelőknek kiküldözgetni az üres csomagokat.

Szóval a tiédben vagy valami olcsó cucc volt, vagy üres volt. Amit olvastam, ott az illető 6db növényt kapott. Szóval lehet, hogy a tiéd se lett volna üres ha átvetted volna, kaptál volna valami ajándékot.

2020. jún. 23. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!