Hova érdemes egy cipőt minőségi vizsgálatra küldeni?
Figyelt kérdés
Még márciusban visszavittem egy cipőt a Playersroomba, majd mivel már eltelt fél év a vásárlás óta, az én terhem a cipő bevizsgáltatása, melyet tudtam, csupán jegyzőkönyvet vetettem fel. Hiába keresgéltem, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatalon kívül csak három ilyen céget találtam: Bimeo Kft., Hoffer Minőségügyi Szakértői Bt., valamint Cipőkontroll Plusz Kft. Ugyanakkor rosszabbnál rosszabb értékeléseket kapott mindhárom cég, melyek igen mnagy része arra hivatkozott, hogy alaptalanul, szakértelem nélkül utasítják el sorra a vásárlók panaszait. Ha egy részük talán nem is igaz, tény, hogy a legtöbbet használt indokuk – az értékelések szerint – a nem rendeltetésszerű használat és a cipő mosása. Én alig párszor használtam, ezért mosni egyáltalán nem mostam azóta sem, elég koszos a cipő, szóval erre nem foghatják. Egy Superstarról van szó, elvált a textil-bőr rész a gumi orrtól, mely nem hiszem, hogy azért történt, mert "hülyén járok". Hova érdemes vinni a cipőt, ahol magas színvonalon, magas szakértelemmel és kompetenciával vizsgálnák be? Csak ez a három cég végez bevizsgálásokat?2020. jún. 9. 12:00
2/2 A kérdező kommentje:
Mint írtam, letelt a hat hónap, amíg ők kötelesek elvégeztetni a bevizsgálást. Egyébként már kétszer vittem vissza, először kicserélték azonnal, majd elküldték bevizsgáltatni, és utána cserélték. Így, mivel közben tél volt, szinte alig volt a lábamon a cipő. Még mielőtt valaki félreértene, nem képzelt hibák miatt vittem vissza, hanem olyanokért, melyek egy harmincezres cipőn nem lehetnének.
2020. jún. 10. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!