Mikor érdemes az első vizsgálatra menni?
A nőgyógyászom azt mondta, hogy várjam meg, amíg késik két hetet, akkor teszteljek (haha, nem is értem, hogy gondolta), és még ahhoz képest két héttel később menjek hozzá. Viszont egy csomó helyen olvastam meg ismerősök is mondták, hogy azért ennél jelentősen hamarabb mentek, nálatok hogy volt?
Én ma teszteltem pozitívat, három nap késés után, és a két hét késés+két hét várakozás az kb karácsony előtti hét lenne, nem is vagyok benne biztos, hogy akkor dolgozik a nőgyógyászom (nyilván hétfőn tudok csak időpontot kérni), valóban nem fog látni semmit, ha korábban megyek?
Köszönöm előre is! :)
Gratulálok a pozitív teszthez :)
Nekem volt egy vetélésem, ezért úgy beszéltük meg, legközelebbi pozitív tesztkor azonnal megyek és kapok progeszteron pótlást. Egyébként ultrahangon 4+5 naposan felritkuláson kívül semmit sem látott. Nekem ekkor azt mondta, hogy valószínűleg itt LESZ a baba (ha lesz). Azt mondta, ha nincs panaszom, 3 hétig nem is akar látni. 8 hetesen mentem, volt szívhang, azóta is remekül vagyunk.
Szóval tényleg felesleges korábban menned (ha nincs problémád), mert érdemben nem fog tudni mit mondani. Első mérföldkő a szívhang megléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!