Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudok levelet letiltatni?

Hogy tudok levelet letiltatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Összeköltöztem nemrég barátommal, viszont az előző barátnőjének a levelei mindig hozzánk jönnek. Már szóltunk a lánynak háromszor is, nem érdekli a dolog, minket viszont idegesít, hogy hozzánk jönnek a levelei. Mit tudok tenni ebben az esetben? Hogy tudom ÉN magam vagy párom elintézni, hogy ne hozzánk küldjék az ő leveleit?

2020. jún. 8. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
lakcimkártya módositás
2020. jún. 8. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyes ezt fejtsd ki kérlek, hogy hogyan gondolod!
2020. jún. 8. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyes, az a probléma, hogy a lányka nem ért a szép szóból, nem érdekli, de nekem piszkálja a csőröm, sajnos, én nem tudok helyette lakcímet módosítani. :) Ezért kérdezem, van-e bármilyen más lehetőség, mert bár idegesít, hogy az én időm megy rá, nem tudok mit tenni. Kidobálom a leveleit, akár fontos, akár nem - ha fontos levelek lennének, elintézné ő maga, én innentől kezdve mosom kezeimet. :)
2020. jún. 8. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van a postának egy olyan nyomtatványa, hogy "Kézbesítéssel kapcsolatos bejelentés"

A neten is megtalálod. Azt kitöltöd és beviszed a postára (ahonnan a kézbesítő viszi nektek a leveleket)

2020. jún. 8. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen postai bejelentő lapot kell kitöltened. Postán adnak is, ha bemész.
2020. jún. 8. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. jún. 10. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Igen, a postán kell jelezni, ehhez a lány hivatalos lakcímének semmi köze. Hozzánk állandóan bedobják az előző tulaj leveleit, pedig nem ez a lakcímük már, nekem is el kellene ezt intéznem a postán. A postás meg hiába tudja, hogy Józsibáék már nem laknak itt, be kell dobnia a a levelet.
2020. jún. 14. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!