Hogyan lehet Vodafonos számot/kártyát letiltatni, kikapcsoltatni? Megtehető akkor is, ha hivatalosan nem az enyém a szám tulajdonjoga, hanem céges?
A cég fizet mindent.
Nem akarom használni, de ha van rá mód, a forgalomból is ki akarom vonni.
"Hogyan lehet Vodafonos számot/kártyát letiltatni, kikapcsoltatni? Megtehető akkor is, ha hivatalosan nem az enyém a szám tulajdonjoga, hanem céges?"
NEM!
A cég fizet mindent.
"
Nem akarom használni, de ha van rá mód, a forgalomból is ki akarom vonni."
XD, 😂 Tud róla a föni? Mert az engedélye kelleni fog. :)
Ha nembeszélve van hûségídô, mert amíg az tart, még az unikornis se Tudja felbontani a serzôdést.
Nem értelek iteket, de szerintem ti sem engem.
Enyém, névre szólóan.
Csak a számlát a cég fizeti. Egyébként nem volt kötelező aktiválni, így gondolom használni se ha már nem akarom.
Szóval akkor ÉN kikapcsoltathatom?
"Ha nembeszélve van hûségídô, mert amíg az tart, még az unikornis se Tudja felbontani a serzôdést."
akkor én még az unikornisnál is menőbb vagyok mert legalább 10x csináltam már ilyet
amúgy kérdező, ha te vagy az előfizető, bármikor lemondhatod
"Enyém, névre szólóan.
Csak a számlát a cég fizeti. Egyébként nem volt kötelező aktiválni, így gondolom használni se ha már nem akarom.
Szóval akkor ÉN kikapcsoltathatom?"
Ha te vagy a szerzôdéskôtô, és Te csak beviszed hó végén a számlát és a cég kifizeti, miért ne mondhatnád le, ha nincs folyamatbanévô hûség...simán lemondhatod
Én a számlát nem is látom.
RED Infinity-ról van szó. Az szerintem elég odavágós :O
De én nem használom ki, és félek, hátha egyszer valamit mégis fizettetnek velem.
Nem vágom.
Valami "T***(cég név) Kapcsolattartási Program", de van hely, ahol alá kell írni a használónak.
Most akkor a cégé, én csak használhatom?
Irodán kell lemondani, ha így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!