Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Fogyasztóvédelemhez jelentet...

A Fogyasztóvédelemhez jelentett ügyekkel foglalkoznak egyáltalán?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap kaptam meg egy süteményrendelést, amit egy nappal korábban rendeltem.

A 6 süteményből 1 teljesen penészes volt, de még ott is egy teljes csíkban, ahol a tészta a krémmel érintkezik.

Erről és a számláról készítettem fotókat, amiket elküldtem a cégnek és a Fogyasztóvédelemnek is a történtekkel kapcsolatban, illetve mellékeltem az érintett cukrászda adatait és a sajátjaimat is.

A kérdésem az lenne, hogy foglalkoznak egyáltalán ilyesmi bejelentéssel?

Gondolom elég sok érkezik és ezt nem hiszem, hogy olyan nagy jelentőségűnek titulálnák attól független, hogy ez lenne a dolguk, hogy mindent kivizsgáljanak.

2020. jún. 5. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoznak konkrét ügyekkel.
2020. jún. 5. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A NÉBIH foglalkozik, én egyszer bepanaszoltam egy undorítóan mocskos éttermet és egy héten belül kimentek ellenőrizni és tájékoztattak az eredményről is.
2020. jún. 6. 00:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor jelentem ott, köszönöm szépen! :)
2020. jún. 6. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!