A Microsoft meddig fog próbálkozni a pénzlevonással? (lent)
ismerős a történet, válaszoltam az előző kérdésedre is... sajnos az van, hogy amikor bekattitntottad az "Elfogadom"-ot a felhasználói feltételekre, akkor létrejött egy szerződés, ami többek között tartalmazta a felek jogait és kötelezettségeit is. Ebben biztos benne van az is, hogy ha nem mondod le akkor automatikusan hosszabbodik az előfizetés ami fizetési kötelezettséggel is jár.
Az én példámon okulj: nem fizettem ki a vaterán egy 150 (százötven) forintos feltöltési díjat sok-sok évvel ezelőtt. Kaptam a maileket, stb. Aztán egyszercsak jött egy ügyvédi felszólítás, fizetési meghagyás. Közel 5000 forint volt a számla (ügyvédi költség, adminisztrációs díj, stb...) és be volt lengetve a bíróság is ha nem fizetem be.
Nem tudom, hogy a Microsoft is így jár-e el, de mindenképpen foglalkozz a dologgal, mert csúnyán ráfaraghatsz!
Két megoldás van szerintem
- vagy befizeted
- vagy felveszed a Microsofttal a kapcsolatot és megpróbálsz egyezkedni velük. Hivatkozz a vírusra, online tanulásra, stb.
A Globális Vevőszolgálat telefonszámai
Magyarország 06 1 267 46 36
Ha megszüntetem a Microsoft fiókom akkor többet nem fognak próbálkozni?
"If you have canceled your Microsoft account and have no other account able to access the Services your Services may be canceled immediately. "
"We may suspend or cancel the Services if we do not receive an on time, full payment from you."
Szerintem azt fogom csinálni, hogy kifezetem és azután pedig visszakérem a pénzemet. Visszakapom a pénzem ha: "You bought an annual subscription to Office 365 within the last 30 days." vagy "You have a monthly subscription and cancel within 30 days of your last renewal." Szóval elvileg az sikerülni fog
a 30 nap már elmúlt. beleszámít az ingyenes rész is.
szerintem
de nem merek már mondani semmit, mert még egy ügyvéd sem tudná kiokoskodni az apróbetűsből az ugazságot....
Pedig jó eséllyel igazad van előző.
Kérdező, a terméket akkor vetted meg amikor aláírtad a szerződést az előfizetésre.
Itt nem nagyon tudsz okoskodni, ki kell fizetni előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!