Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Háztartásba mekkora hányadot...

Háztartásba mekkora hányadot illik egy férfinek fizetni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 17:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
Kedves 9es . Örülök hogy így látod mert nekem volt egy kèrdèsem anno. Enyèm a ház potom összeg a rezsi 2 havonta jött a víz villany 2000 ès 5000 ft okès fűtès 10 ezer + a kaját kèrtem el amit otthon eszünk tej tojás kenyèr felvágott kb ennyi semmi extra. Ès engem nèztem haszonlesőnek itt gyakorin h èn csak lehúztam a csávót, persze cigizett szal arra volt pènz
2020. máj. 27. 12:45
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

11: mert a külön kassza így helyes.

Speciel én dolgoztam sokat lett egy hazam. Párom discoba járt bulizott, kerekparversenyzett mit tudom én. Joga volt.

Én nem kérem a felezest mert nem erdekel, de ha ő felhozza (egyszer belekezdett de abbahagyta) akkor a képlet egyszerű. A szomszéd ház 600e ftert van kiadva. A miénk jobb akkor legyen 600e Ft a fele 300 fizetheti. Rezsi etc, autó használatból és ertekvesztesebol a ráeső rész, lehet írni már messze 400-500e Ft havonta.

Én mondtam neki felőlem lehet a felezes én csak örülnék neki de ha csináljuk akkor csináljuk rendesen.

Természetesen ha én költöznek hozzá akkor én is fizetnem a felét

2020. máj. 27. 13:01
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Én is így gondolom..hitel stb saját kiadásomat fizetem èn + azt hètköznapi kajámat, ő neki bőven kevesebbet kell fizetni, felezèsnek èn is örültem volna... èn így láttam korrektnek. Mèg ha csak egy albit nèzek legyen cakk pakk 200 ezer annak is 100 a fele így meg fizet 30-40 ezret az èn kb 120 ezres kiadásaim mellett + én adtam neki kölcsön volt mikor én fizettem a csekket nem kèrtem el 15 hónapból 8 hónapot nem is fizetett semmi úgy lakott itt..de hát van akiknek sehogy nem lehet a kedvükre tenni, szal még én èlősködtem rajta...
2020. máj. 27. 13:11
 14/23 anonim ***** válasza:
55%
Ja ès a nyaralásokat is èn fizettem...
2020. máj. 27. 13:12
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
12es amit ír szerintem már baromság. Ennyi erővel keress albérlőt. Ha találsz olyat, aki 300ért melléd költözik, akkor lehet erről a lehúzásról beszélni. Addig baromság.
2020. máj. 27. 13:17
 16/23 anonim ***** válasza:
16%

15: neked baromság, mert neked nincs lakásod és igényeket tamasztasz.

Mint írtam én lazán bevallom hogy kiadom a házat és odakoltozom a lányhoz és fizetem a bérleti díj felét. Sőt, ha kell kiadom a házat berlunk egy masikat és annak a felét. Felesben albérlet.

Ameddig van 2 alternativ megoldásom is hogy ezt hogyan oldjuk meg úgy, hogy megkapjam a házam bérletenek a felét addig nem baromság.

Baromság lenne akkor, ha nem lenne megoldás. Ugye ?

2020. máj. 27. 13:25
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

Na ilyen fillérbaxó se.g.g.fejjel egyszer hozott össze az élet, az első randin kifizettette velem a 300 forintos teát, amit ittam.

Amúgy van lakásom, és a büdös életben fel sem vetnék ilyesmit, amit te leírtál, csak azért, hogy a másik fizessen a lakhatásért, mindegy hogy neked vagy idegennek, csak ingyen ne legyen neki. Undorító vagy. Szerintem az az alap, hogy a rezsit, egyéb költségeket felezzük (lakáshitelt nem), de nem szedek lakbért.

2020. máj. 27. 13:32
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Tudod a felezèses megoldás akkor működik ha albèrlet. De amennyiben az èn kecóm ès hitel van rajta akkor azèrt nem felezek, mert kocsogsèg lenne a másikkal fizetetni az èn hitelem,.mert utána meg azt vágná a fejemhez szakításnál. A rezsit használja enni eszik, szerintem így korrekt... anyucinál is kellene beleadni a rezsibe sőt ahogy hallom az anyucik 3× többet kèrnek el, ne ott nincs felezès meg harmadolás... főleg mikor van 3 kereső 2 gyerek ès csak az exem adott anno haza anyucinak 90 ezret na akkor számoljuk ki nálam a 2 havonta kb 20 ezer ft + az a mininmálas kaja ami legyen 40 ezer szal hozzám csak 50 et fizetett a 90 helyett...de mègis èn húztam le
2020. máj. 27. 13:34
 19/23 anonim ***** válasza:
55%

Itt azért mérvadó az is, hogy a másik két családtag kicsoda, közös gyerekek-e, vagy csak egyikőtöké. Ha egyikőtöké, akkor kié és mekkorák.

Ez alapján lenne érdemes átbeszélni a kaja + rezsi pénzt.

2020. máj. 27. 13:35
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
17es meg egy ingyenèlő? Azèrt mert a páromnak van lakása nem kell bèrleti díjat fizetni,de akkor ne fizessek már semmit, mert egy fillèrbaxó mert mi az h velem bármit is ki mer fizetetni? Èrdekes elmèlet...
2020. máj. 27. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!