Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterához értők? Többi lent.

Vaterához értők? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ma vettem vaterán ruhát,átutalással kell fizetnem.Kaptam egy e-mailt,ami tartalmazta az eladó adatait,kivéve a számlaszámát.Hogyan tovább?Írtam neki e-mailt,hogy elkérném,mert különben nem tudom hova utalni a pénzt,de nem válaszolt.Villám áron vettem meg,nem járt még le a teljes licit ideje,ez számít?Mit jelent az eladó neve mellett a sárga csillag?

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 29. 21:18
 1/2 anonim válasza:

uuhh először is nagyon örültem a kérdésednek, mert "vaterafüggő" vagyok..:P

Na ha villámáron vetted meg, azzal automatikusan lezár a licit, függetlenül az aukció eredetileg kiírt végétől, és mivel megkaptad az eladó adatait, te vagy a nyertes, mert ezt csak olyankor küldik el, és csak annak a személynek, aki megnyerte a terméket. És igen, az normális, ha nincs meg a bankszámlaszám, azt személyesen az eladó szokta elküldeni, és teljesen jól tetted, hogy írtál neki, én is mindig így szoktam, valószínűleg el fogja küldeni. Mondjuk nem tudom, hogy mióta nem válaszol, mert ez elég fontos kérdés ahhoz, hogy van-e értelme várni a megkeresésre, vagy cselekedni kell. Szerintem egy hét még belefér, bár általában 1-2 nap után mindig visszaírnak. A sárga csillag pedig azt mutatja, hogy mennyi pozitív visszajelzése van az illetőnek, szóval ez csak egy jelzés, hogy jó az eladó. De ezt leellenőrizheted úgy is, ha a nevére kattintasz, mert akkor megmutatja, hogy hány pozitív, negatív vagy semleges értékelése van az illetőnek, és azt is megnézheted, hogy az illető aktív,vagy inaktív, ha az van kiírva, hogy inaktív, lehet azért nem válaszolt még. De ha bármilyen kérdésed van, akár az utalással, nyugodtan írj privátot, esetleg be is linkelheted az aukciót, hogy megnézzük, mi a baj. Sok sikert!!

2010. júl. 29. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm első,ma délelőtt már sikerült a kapcsolat felvétel!
2010. júl. 30. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!