Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Találkozott már valaki a...

Találkozott már valaki a Gordius Solutions Tender Kft-val? Mik a vélemények?

Figyelt kérdés

Jelentkeztünk még régebben a vállalkozásunkkal és most kerestek meg és küldtek egy szerződést, pályázatokat nyernek meg és adják oda alvállalkozóknak jutalék fejében.

Olvastam róluk jót rosszat

Van e valaki akinek személyes tapasztalat van?

#megbízható #pályázat #építőipar #Gordius solutions tender
2020. máj. 18. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A vélemények közötti eltéréseket egyrészt az okozza, hogy baromira odafigyelnek a pozitív marketingre, rengeteget költenek erre, sablon üzenetek + felismerhető stílusú kommentekkel bombázzák a saját tartalmukat (lásd itt is a válaszok közül elég egyértelmű, melyik származik tőlük). Másrészt a cég alvállalkozókkal dolgozik legtöbbször, tehát sok múlik azon, hogy kinek kihez kerül a pályázata. Mivel utóbbit úgysem tudod befolyásolni és baromi rizikós, én elkerülném őket a helyedbe, ha komolyan érdekel pályázat. Nekünk elcseszték, és bár szó nélkül visszafizették az összeget (250.000) és elmondták, hogy nem foglalkoztatják tovább azt a pályázatírót (ki tudja igaz e), az a 100 milliós pályázat már ugrott, 1 nap alatt nyilván nem tudtuk elkészíteni...
2021. jún. 20. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja a telemarketinges csapatuk is erős, levakarhatatlanok. Bármit beígérnek telefonban, ahol nincs nyoma és nem tudod bizonyítani, emailben meg jó szűkszavúak és inkább felhívnak... A szerződésük brutál hosszú, egyoldalú (feléjük lejt a pálya természetesen...), kikötve hogy választott bíróság dönthet jogvita esetén, több helyen a PÁLYÁZÓNAK kell késdelemi díjat fizetni ha nem küld időben valamit, rájuk semmilyen szankció nem vonatkozik természetesen....
2021. jún. 20. 22:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
9 vagyok. Nekem is ez a véleményem alakult ki, amit itt az utolsó két kommentben szépen részletesen és őszintén kifejtett a válaszadó.:/
2021. jún. 21. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!