Rayli kérdése:
Túl sokat költök?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Április 1-től Május 12-ig kb 100 ezer forintot költöttem el(ebben benne volt a barátnőm 1 éves ajándéka ami 20 ezer, egy cipő ami már kellett(10 ezer) és egy 10 ezres gyógyszertár. A többi apró dolog. Ebben az évben összesen 250 ezer forintot költöttem el kb ezidáig. 19 éves vagyok, a szüleimmel élek, havi 150 ezret keresek. Igazából úgy havi 50-et költök el vagy kevesebbet. Ez soknak számít?2020. máj. 12. 15:01
1/4 anonim válasza:
Dehogy sok... Az emberek 99%-a sajnos úgy veszi, hogy ha ő egy hónapban 150-et keres, akkor 150-et KELL költenie. 150 ezret nem nehéz elkölteni egy hónapban, de ha ugyan ez az ember 500-at kapna, azt is ugyan úgy elszórná sok esetben...
2/4 anonim válasza:
Ez így szerintem rendben van. Most pont volt egy olyan időszakod, mikor több minden kellett egyszerre, de te magad is írod, hogy átlagban jóval kevesebből kijössz egy hónapban.
3/4 anonim válasza:
Gondolom kajára, rezsire nem kell költened...
4/4 anonim válasza:
Szerintem korrekt! A ruházati cikk+ajándékok+gyógyszer levonása után nem sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!