Rayli kérdése:

Túl sokat költök?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Április 1-től Május 12-ig kb 100 ezer forintot költöttem el(ebben benne volt a barátnőm 1 éves ajándéka ami 20 ezer, egy cipő ami már kellett(10 ezer) és egy 10 ezres gyógyszertár. A többi apró dolog. Ebben az évben összesen 250 ezer forintot költöttem el kb ezidáig. 19 éves vagyok, a szüleimmel élek, havi 150 ezret keresek. Igazából úgy havi 50-et költök el vagy kevesebbet. Ez soknak számít?

2020. máj. 12. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy sok... Az emberek 99%-a sajnos úgy veszi, hogy ha ő egy hónapban 150-et keres, akkor 150-et KELL költenie. 150 ezret nem nehéz elkölteni egy hónapban, de ha ugyan ez az ember 500-at kapna, azt is ugyan úgy elszórná sok esetben...
2020. máj. 12. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez így szerintem rendben van. Most pont volt egy olyan időszakod, mikor több minden kellett egyszerre, de te magad is írod, hogy átlagban jóval kevesebből kijössz egy hónapban.
2020. máj. 12. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom kajára, rezsire nem kell költened...
2020. máj. 12. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem korrekt! A ruházati cikk+ajándékok+gyógyszer levonása után nem sok!
2020. máj. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!