Bankkártyás fizetés 1 termék árulásához mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
1 terméket szeretnék árulni a honlapomon, letölthető formában. Kb. mennyibe kerülhet kiépíteni azt, hogy bankkártyával is lehessen fizetni, ne csak átutalással? Úgy olvastam, hogy ez több százezer lehet, hogy vmi banki programot használjak. Ez hogy működik?2020. máj. 11. 21:34
1/5 anonim válasza:
egyedi fejlesztésű oldalnál igen, több 100e lesz. aztán kérdés, hogy ki és hogy írja meg azt a kódot... mennyi hiba lesz benne és mennyiért fogják javítani.
Wordpresst használsz, vagy valami kész webshop építőt.. ott max 50$os pluginnal (vagy ingyenessel) beköthető pár perc alatt például egy simplepayt
2/5 A kérdező kommentje:
Wordpress oldal. És banki oldalról nem kerül pénzbe? Olyasmit olvastam, hogy fizetésenként x százalékba kerül, ez még oké is lenne, csak néhol írt ilyen beugró költséget
2020. máj. 11. 21:58
3/5 A kérdező kommentje:
Pl. ezt most találtam: [link] tehát egy alapdíja mindenképp van
2020. máj. 11. 22:00
4/5 anonim válasza:
Tavaly csinált egy webshopot az egyik ügyfél ő baroinon keresztül csinálja a kártyás fizetést.
5/5 anonim válasza:
Köss be paypal-t, az ingyen van. Majd a használatkor fizetsz jutalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!