Az ipon.hu mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Online fizetéssel szeretnék rendelni, de kicsit aggaszt, hogy az általam rendelendő cikkeken nincsen egy visszajelzés sem. De ez lehet azért is, mert viszonylag új a weblap vagy nem rendelik meg sokan. Viszont maga a weblap nekem megbízhatónak tűnik.#fizetés #rendelés #weblap #bankkártya #megbízható #online #bizalom #értékelés #megbízhatóság #árucikk
2020. márc. 25. 15:06
1/5 anonim válasza:
többször vettem tőlük, nem volt gond soha.
előre utalhatsz nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
Megbízhatóak. Én komplett PC-t rakattam össze velük. Gond nélkül megérkezett, odafigyeltek arra is, hogy kitámasszák a cpu hűtőt.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem volt még velük gondom, sokszor rendeltem tőlük desktopot, laptopot, miegymást.
4/5 anonim válasza:
Én egy 100 centis monitort rendeltem tőlük 2 éve. Az egész országban náluk volt a legjobb áron. Biztonságosan megérkezett, és azóta is hibátlanul működik. Én is előre fizettem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. márc. 26. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!