Fontos! Tudnátok olyan oldalakat írni mint a Cafepress? Pénzt szeretnék keresni.
" ... és ha valaki rendel olyan terméket amin az én fotóm/rajzom van akkor az oldal átutal valamennyi pénzt cserébe."
A Cafepress sem teljesen ilyen. Boltot nyitsz, megcsinálod a sablonokból létrehozható weboldalt hozzá. Megtervezed szintén sablonokból a termékeket (az alap termék megvan, te csak a nyomtatést helyezed el rajta).
Feltöltöd a shopba. Ha valaki véletlenül venne bármit is, neked abból $5 jár(na). De van jutalék, havi 10%, max $10.
És akkor jön még az, hogy az árakat nem te szabod.
Tehát egy bögre szállítás nélkül kb. 4 ezer forint, ugyanezt máshol megcsinálják 1500 forintért átszámítva.
De az alapötlet nem rossz.
Az övék sem, meg a tiéd sem. Csak ebból valahogy nem érzem, hogy valaha is pénzt látnál.
Köszönöm szépen a válaszokat!
#2: igen, kicsit rosszul fogalmaztam, csak nem akartam egy regényt írni erről mert úgy voltam vele, hogy aki tudja miről beszélek az ennyiből is megérti :) de köszi hogy kijavítottál, legközelebb jobban figyelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!