Vissza lehet küldeni az ebay-en vásárolt dolgot, ha mégsem olyan a termék, mint ahogy azt előzetesen megírták?
Figyelt kérdés
Magánszemélynél kérdéses csak, mert tudom, hogy egyes boltoknál ez megtehető.2010. júl. 29. 09:02
1/2 anonim válasza:
Jártam már én is többször így...
Először is írj az eladónak, hogy problémád van a termékkel. Általában felajánlják, hogy visszaveszik, vagy visszautalnak x összeget. Én általában az utóbbit választom, mert a visszaküldés postaköltségét nem fizetik ki...
Írj mindenképp először az eladónak, aztán az ebaynek is írhatsz! Komolyan veszik.
2/2 anonim válasza:
ez általában le van írva a termékleírásban, de általában nem éri meg visszaküldeni a magas postai díjak miatt, inkább add el a vaterán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!