Ha nem bízol az eladóban, előre utalni nem tudsz, személyes átvétel kizárt, utánvétbe nem megy bele, mit lehet tenni?
Ez nem "mekkora bolt" kérdése. Én is ugyanígy hirdetek marketplacen és én is olcsóbban, mint a piaci ára, mert több van belőle, viszont nincs rá szükségem, pénz meg kellene. Nem kell mindenbe csalást látni. Én még mindenkinek elküldtem amit vett és mindenki meg is kapta hibátlanul (tudom hogy nem rólam van szó, csak példának írtam hogy nem mindenki csaló szándékkal hirdet).
Viszont utánvétet SOHA nem lennék hajlandó vállalni, mert nekem 3000 Ft feladni utánvéttel a postán, aztán a kedves vevő meg szépen nem veszi át, azt bukok 3000 Ft-ot. Tudod mikor. Ha valaki nem akar bankszámláról utalni, ott a PayPal, a Revolut stb. ezer féle olyan opció ahol visszakapod a pénzed ha átvernek/nem azt kapod amit vártál. Aki csak utánvéttel hajlandó valamit megvenni, na jó eséllyel AZ a csaló, és nem az eladó.
Nyiss magadnak PayPalt és utalj arról előre. Úgy védve leszel csalás ellen.
de ő Siófok, én Bp
Az kemény ~100km. Egy retur vonatjegy 4400Ft,de ugyanennyiből egy kisebb fogyasztású autóval is kényelmesen kihozható. Mi a kérdés?
#12 - Bolondozol, ugye? :D
Hát ha a vírust most nem is veszem figyelembe - merthogy pestiként hova is megyek? - akkor se fizetnék 4400 ft-ot egy olyan tételért, amit a futár 2300-ért megold, és meg se kell mozdulnom.
Szia ***! Ha van interneted (amin most is írtál) akkor utalni is tudsz (5 másodperc). Csak előreutalással postázok. Üdv, *** tel: ***
Ezt irta az iment, reszemrol az ugy lezarva, a jofogasos otletert is pacsi, koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!