Ha nem bízol az eladóban, előre utalni nem tudsz, személyes átvétel kizárt, utánvétbe nem megy bele, mit lehet tenni?
Sehogy, nincs több opciód. Nincs olyan futárszolgálat, ami a csomag tartalmát bármilyen módon vizsgálná és felelősséget vállalna érte. Ők csak a csomag sértetlenségét garantálják.
Esetleg ha egy privát futárt küldesz érte...
Érthető, hogy sok cég nem megy bele az utánvétbe, mert sokan rendelgetnek agyba-főbe át meg nem veszik. Ez meg ugye kiesés nekik. :(
Én rendeltem valakitől és bár csak előreutalással lehet fizetni, jelenleg nem tudok bankolni, írta a hölgy hogy nem szereti az utánvételt de ha nincs rá lehetőség megoldható, viszont drágább.
Szerintem ha normálisan kéred, mégis egy cég 0%-ban együttműkődő, hagyni kell a p*csába.
"Ha nem bízol az eladóban, előre utalni nem tudsz, személyes átvétel kizárt, utánvétbe nem megy bele, mit lehet tenni?"
- nem veszed meg a terméket
- olyan oldalról vásárolsz, ahol lecsekkolható az eladó
- pl. adott esetben megkéred, hogy tegye fel a Vaterára, aztán ott megveszed és előre utalsz. Ha becsapott az eladó, akkor bizonyos feltételek (pl. feljelentés) bizonyos összegig kártalanít a Vatera. Ezt hívják Biztonságos Vásárlás Programnak, amiről szerintem sokan nem is tudnak.
#5 - Marketplacen nem nagyon vannak vélemények...
#6 - Köszi, pacsi
#8 - Van neki talán, mert a személyes átvételt preferálja, de ő Siófok, én Bp, így nehéz. És haver sincs 100km-re :)
#9 - Nem egy kapós cucc, egy szerverház, de látszólag csillivilli állapot, olyan "h*lyének is megéri, hát még nekem" kategória.
Köszönöm mindenkinek, hagyom egyelőre, ha benne lesz az utánvétbe, oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!