Az előző tulaj nem hajlandó kiköltözni mit tehetek?
Kb. 2 évvel ezelött befektetés celjából vásároltam egy ingatlant
Az adásvételi szerződés megkötésével eggyidejűleg a birtokba adás is megtörtént. De
mivel nem szerettem volna odaköltözni. Szóban megállapodtam az elöző tulajjal hogy még a következő tavaszig benn maradhat. A közüzemi számlákat sem irattam még át . Ennek már közel két éve szeretném eladni de ő nem hajlandó elhagyni az ingatlant. Felajanlottam hogy a butorait minden mást sajat költsegemre elszallitok de akkor sem .
Többször megfenyegetett hogy megöli magát ha eladom stb.
Tanácstalan vagyok a pénzem benn áll a házba es így hogy ott vannak meg a dolgai nem tudok mot kezdeni vele . Ha valaki esetleg tud segiteni hogy milyen lehetőségeim vagy hogy tudnam onnan eltakarítani azt megköszönném.
"Többször megfenyegetett hogy megöli magát"
Világi csávó lehet. Van lóvéja, mert a vételárat megkapta. Az ingatlan is megmaradt tulajdonképpen, mert ott lakik továbbra is benne. És még a jelenlegi tulajt is tudja zsarolni, hogy a helyzet úgy maradjon, ahogy neki jó. Te egy birka vagy, akinek addig tudja nyírni a gyapját, ameddig te hagyod. Tessék kitenni az utcára, a vételárból meg vásároljon magának másik ingatlant, vagy menjen albérletbe. A zsaruk rövid úton kiteszik az ilyet, ha ráhívod őket, hogy van egy jogcím nélküli lakáshasználó a saját tulajdonomban...
"Többször megfenyegetett hogy megöli magát ha eladom"
jolvan, Pista neni, hajra, az en doglomat konnyiti meg vele!
amugy te, mint tulaj kijelentheted ot onnan (gondolom o van oda bejelentve), utana rahivhatod a rendorseget birtokhaboritasert(?)
Nekem amikor megvettem a lakást egy idős nő volt az eladó. Olyanokat csinált h a hajam égnek állt. Adásvételi vételi után fogta és két nap múlva lecsereltette a zárat a lakáshoz önkényesen es bement és ezt azt javítatott még, erről csak egy smst írt. Próbáltam hívni nem vette fel. Írtam az ügyvédnek aki segítette a lakaseladast. Felhivta az eladót, és megmondta neki, hogy örüljön ha nem jelentem fel, zárcsere rongálásnak minősül és h át lépte a küszöböt az már elvileg birtok haborításnak minősült volt ha jól emlékszem. Utána miután beszélt az ügyvéddel akkor kapott észhez.
Nem tudom h a te esetedben ez mennyire járható út lenne. Főleg ha megegyeztetek vele szóban.
Aamibe szóban megeggyeztem vele az kb 2 éve lejárt .
És nincs oda bejelentve ugyanis kijelentettem! Egyedül a villany és a víz van a nevén.
Tanácstalan vagyok a bútorai is ottvannak még de őszintén szolva az eggyetlen dolog amitől tartok az hogy megöli magát .
Különben mar lecseréltem volna a zárat es kidobtam volna a ruhait az utcára .
Érzelmileg zsarol. Látja, hogy zsarolhato vagy.
Ha neked így megéri, hát legyen. Valszeg megéri, mert akkor már rég kiarakattad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!