Megérné kiköltözni Norvégiába?
Alapítanék egy masszázsszalont valamelyik nagyobb norvég városban. Magyar lányokat alkalmaznék, akiknél nemhivatalosan igénybe lehetne venni extra szolgáltatásokat is. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jó pénz lenne ebben?
Én pedig úgy tudom, hogy olyan szerződések kötik az EU-hoz, amikkel ugyanolyan könnyű ott munkát vállalnia egy EU-s állampolgárnak, mint egy másik EU-s országban.
Miért ne tudnék kijutni?
Nem EU ország, de a munkavállalás feltételei ugyanazok.
De ez egy masszázsszalon. Hivatalosan semmiféle prostitúció nem történik.
Persze és szerinted senki nem fog beköpni. Norvégia nem Magyarország. Elég gyorsan a sitten kötsz ki, de még csak nem is egy ottani 5 csillagosban, hanem valami itthoni lepratelepen ahol majd neked kell rendszeres szexuális szolgáltatást nyújtani az életedért cserébe.
Miért pont Norvégia, ahol nem csak a futtatókat, de a klienseket is büntetik prostitúció igénybevételéért?
Szerintem, mint külföldi által alapított vállalkozásra, extrán figyelnének a cégedre és hamar lebuknál.
Aztán norvégul tudsz-e? Nem biztos, hogy az ügyfelek (még ha beszélnek is) angolul akarnának ebben a kényes témában társalogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!