Egy 14 éves lány hová tud elmenni nyári munkába?
Nem fogják "akárhova" felvenni. Önkormányzathoz nálunk 16 éves kor alatt nem lehetett jelentkezni. Nálatok leheg másképpen van.
(McDonaldsb-ba idősebbeket, és érettebbek vennének fel eleve, mivel gyors étterem így bírnia is kell a beosztást, kommunikáció..stb. Bármilyen étterem, fagyizó, bolt)
Önkormányzat által talán a könyvtár lehet. (Azt rá lehet bízni egy 14 évesre is szerintem.)
Önkormányzaton kívül szerintem még nehezebb dolga van a koránál fogva. Legtöbben 16, 18 évestől vesznek fel.
Több is az elvárás tőlük. Nagyobb a felelőség. Van, ahol (Például Balatonon fagyizó: bizonyos angol szintű tudás. Nem nyelvvizsga. Csak tudjon beszélni olyan szinten, hogy kitudja szolgálni a vevőket)
(17 éves vagyok)
Nem tudom meddig engednéd el, de a saját várost ajánlom csak. (Saját vélemény!)
Én is inkább csak a fűnyírást, gyümölcsök leszedését, bevásárlást, gyerekfelügyelet-NAGYOBBAKNÁL- ajánlanám. Ehez viszont a te segítségedre lesz szüksége. Felajánlani a barátoknak, munkatársaknak.
Viszont szerintem is nehezebb lesz munkát találni számára(főleg a kora miatt) ezen a nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!