Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lány hová tud...

Egy 14 éves lány hová tud elmenni nyári munkába?

Figyelt kérdés
A lányom nagyon szeretne nyáron dolgozni, július közepén tölti a 15-öt. Úgy tudom, mekibe nem mehet még. Segítsetek légyszi

2020. máj. 5. 18:15
 1/7 anonim válasza:
70%
A lányod mi? 16 alatt semmi legálisat.
2020. máj. 5. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Melyik részén az országnak? Itt mifelénk a szomszédok gyakran bíznak meg környékbeli fiatalokat fűnyírással, gyümölcsszedéssel, kutyasétáltatással, stb. Ha a körnéykünkön laktok, akkor lehet tudok segíteni.
2020. máj. 5. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha betölti a 15-öt, szünetben dolgozhat. Menjen be iskolaszövetkezetbe érdeklődni, a testvérem anno ennyi idősen például dolgozott néhány hetet tescóban. De szvsz amennyi munkanélküli van, idén nyáron nehezebb lesz a diákoknak.
2020. máj. 5. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
15 alatt sehova. Utána iskolaszövetkezeteknél kell érdeklődni milyen munkalehetőség van.
2020. máj. 5. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
A születésnapja utáni napon júliusban menjen be érdeklődni iskolaszövetkezetekhez. Fognak kérni utána egyből szülői engedélyt tőle, hogy te engedélyezed neki hogy dolgozzon. Ezt aláírod, megcsinálod és utána ugyanúgy mehet diákmunkázni bárhová, ahová felveszik, mintha 18 vagy 25, vagy akárhány éves lenne.
2020. máj. 5. 21:36
 6/7 anonim válasza:
95%

Nem fogják "akárhova" felvenni. Önkormányzathoz nálunk 16 éves kor alatt nem lehetett jelentkezni. Nálatok leheg másképpen van.

(McDonaldsb-ba idősebbeket, és érettebbek vennének fel eleve, mivel gyors étterem így bírnia is kell a beosztást, kommunikáció..stb. Bármilyen étterem, fagyizó, bolt)

Önkormányzat által talán a könyvtár lehet. (Azt rá lehet bízni egy 14 évesre is szerintem.)

Önkormányzaton kívül szerintem még nehezebb dolga van a koránál fogva. Legtöbben 16, 18 évestől vesznek fel.

Több is az elvárás tőlük. Nagyobb a felelőség. Van, ahol (Például Balatonon fagyizó: bizonyos angol szintű tudás. Nem nyelvvizsga. Csak tudjon beszélni olyan szinten, hogy kitudja szolgálni a vevőket)

(17 éves vagyok)

Nem tudom meddig engednéd el, de a saját várost ajánlom csak. (Saját vélemény!)

Én is inkább csak a fűnyírást, gyümölcsök leszedését, bevásárlást, gyerekfelügyelet-NAGYOBBAKNÁL- ajánlanám. Ehez viszont a te segítségedre lesz szüksége. Felajánlani a barátoknak, munkatársaknak.

Viszont szerintem is nehezebb lesz munkát találni számára(főleg a kora miatt) ezen a nyáron.

2020. máj. 6. 17:37
 7/7 anonim válasza:
hozzám xD
2020. aug. 16. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!