Ha már jó ideje nem találsz munkát és postásnak felvesznek elvállalnád?
Igen, vállalnám. Falun amúgy is ritkaság, hogy hirdetnek állást.
Mégis milyen munkahelyre nem kell menni esőben? De ez csak költői kérdés...
Nincs munkád. Jó az ovi szempontjából is. Mi a kérdés? Igen, ha esik az eső, akkor is menni kell, de most nem tél van, hanem nyár következik. 3 hónap a próbaidő - ha nagyon nem jönne be, ez alatt bármikor felmondhatsz (meg Neked is felmondhatnak).
Ciki? Ugyan miért? Szerintem a munka soha nem ciki. Boldog lennék, ha egy kis településen kellene postáskodnom - szerintem az egyik legjobb dolog: beszélgetsz az emberekkel, megismered az egész falu életét :D (na jó, nem ezért jó, de ezt nem bírtam kihagyni :-) )
Persze.
En nagyon egyszeruen mukodom: plusz penz > 0 szoval megyek.
A plusz penz mindig jol jon.
Ja es egy munka se ciki.
Tenyleg nem tudom ki talalta ezt a munka gyalazast.
Csak a retardaltak neznek le mast, aki dolgozik.
A postas meg raadasul fontos munka is, meg ha nem is vannak tulfizetve, de tarsadalmilag nagyon fontos munkat vegeznek!
Én egy 900fős településen élek.
A postás 10-14ig járja csak a falut.(Annyira nem is siet és útközben "hazamegy" ebédelni is.)
Előtte rendezgeti a papírokat,utána is "picit",de nem szakad meg!
Én bevallom őszintén nem szívesen vállalnám el!
Én is sokáig voltam munkanélküli, és nagyon sajnálom, hogy ez nem jutott eszembe. Meg még a Mc Donalds sem.
A postásság tök jó! Sok emberrel kerülsz kapcsolatba. Jól fizetnek, ahhoz képest hogy csak fel-alá kell járni az utcákat és kézbesíteni.
szerintem nem ciki:) menj, próbáld ki egy két hétig, hónapig
aztán ha nem tetszik, vagy valami nem oké, felmondasz.:)
Sok sikert hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!