Miért van az hogy Szolnok megye állást kinalatokat illetően rosszabbul áll mint Hajdu Bihar megye?
Minap nézegettem a peofession.hut és azt láttam hogy Szolnok megye ebből a szempontból Rosszabbul áll mint Hajdu Bihar megye, és ezt nem értem mert közelebb van pesthez.
Mitől lehet ez?
Debrecen ismerősen cseng? Ennyi.
Szolnok megyében gyakorlatilag semmi nincs. Pl értelmes felsőoktatási intézmény sem (a jászberényi meg a szolnoki főiskola vicc kategóriás, csak a resztli megy oda, az értelmesebbek Pestre.) Szóval egy nagy összeszerelőüzem az a megye.
Az az igazság hogy nem igazán értem. Szolnok mióta Fideszes vezetés van rengeteget fejlődött. Épült és szépült.
Simán lehetne belőle egy Budapest 2.0.
3-as: ez azért van, mert a Budapest-Cegléd-Szolnok vonal a legkihasználtabb vasútvonal az egész országban. Nem szerintem, hanem a MÁV szerint. Hajdú-Bihar meg annyira keleten van, hogy az már majdnem Románia. Elhagyod Karcagot és megérkezel az igazi pusztába. Hiába van ott repülőtér, egyetem, stb., Debrecen egy fos. De leginkább az emberek mentalitása és a kötekedő, bunkó hozzáállásuk miatt. És ezt azok mondták, akik odajártak egyetemre, nyugatról keletre. És volt részem megtapasztalatni ezt személyesen is. Kulturálatlan csürhe. Szóval helyetekben kussolnék.
Üdv, egy szolnoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!