Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerűl egy asztalfogla...

Mennyibe kerűl egy asztalfoglalás a piacon? Piacozni szeretnek de nem vagyok jartas ebben

Figyelt kérdés

Munkahelyet valtottam az ev elejen, de a jarvany miatt megszunt a munkam.

Az allam persze tesz magasrol, lejart a munkakeresõi tamogatasom is igy diplomaskent 0ft al vagyok othon ,

elotte evekig dolgoztam-mielott vki a szuper lángeszével ideirna h miert adna a kormány(pl.az eddig befizetett adóból); ingyenélõ stb.

Tehát piacozasra adnám a fejem ha nem túl drága az asztalfoglalás, vki tud vmit errõl?

Kiszamítom ennek függvényében h mennyire jonnék ki , es befektetnék, csirkét vennék -

igy majd tojást adnék el

és tejet majd -

2borjut vettem nemrég, sokat nõttek belettek rakva es kb. õszre ellenek.

Tehat kb. õsztõl piacoznék:

tojast es tejet adnék el.

Ha vki tud vmi infot piacozassal kapcs.ban kérlek írjon

2020. ápr. 27. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

"Munkahelyet valtottam az ev elejen, de a jarvany miatt megszunt a munkam...

Korabban dolgoztam de valtottam munkat ami nem jott ossze bas.zus mit lehet ebbol nem erteni? Ha februartol szamitasz 3honapot ag mennyi?"

Ne haragudj, de ez megint csak "maszatolás", csúsztatás: februárban még szó sem volt arról, hogy a járvány miatt szűnne meg bárkinek is a munkája - úgyhogy ennek megint csak semmi köze a kormányhoz.

Nem mintha védeném a kormányt, de elég sok ferdítés van a soraidban.

A kérdésre meg már válaszoltunk: a helyi piacon érdeklődj a piacfelügyelőségnél.

2020. ápr. 27. 21:09
 12/14 A kérdező kommentje:

Te tenyleg nem vagy egesz!

Nem erted h elotte mar februartol munkanelkuli vagyok vagy ennyire nehez ezt felfogni?

Meg ti beszeltek az IQ rol de ennyit megerteni nem vagytok kepesek.

Ide tenyleg problemas emberek irnak mind rajottem.

Vagy ez az orszag agyhalott. Ennyi erthetetlent egy helyen ,borzalmas

2020. ápr. 28. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem kaptál normális választ is, a többit engedd el.
2020. ápr. 28. 08:11
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

13-as, nem, ne engedje el: arra próbálom ráébreszteni a kérdezőt, hogy csúsztat, "nem jött Össze" a munka, de ráfogja a járványra és a kormányra - bár van félretett pénze, de 0 ft-al van otthon.

Tudod, ha valaki abszolút nem pontosan, REÁLISAN látja a világot, az a későbbiekben is problémát okozhat. Nem kötözködni akarok, csak felhívni a figyelmét, hogfy nem árt szembenézni a tényekkel - sokkal jobban fog sikerülni a jövőben is minden.

2020. ápr. 28. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!