Mit csinál a behajtócég?
Figyelt kérdés
Van Upcm....mikor Pesten laktam , akkor ott hagytam a lakótársaknak , nem fizették.....
Most viszont irtak smst hogy a behajtócég fogja át venni vagy valami ilyesmi. Nekem viszont van előfizetésem, a vodafonnál , elvehetik a telefonomat?
2020. ápr. 24. 17:33
1/2 anonim válasza:
Megpróbálja behajtani a tartozásodat. Ha nem megy szép szóval akkor majd peres úton, fizetésletiltással stb...
2/2 anonim válasza:
Megpróbálja behajtani a tartozásodat.
Ha "szép szóval" nem megy, akkor peres úton, ami majd átkerül egy önálló bírósági végrehajtóhoz (ez már nem behajtócég), és jelentősen megnöveli a tartozásod, és nagyon sok kellemetlenséget fog okozni.
"Nekem viszont van előfizetésem, a vodafonnál , elvehetik a telefonomat?"
A kettőnek semmi köze egymáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!