Adnak a mekibe diákmunkát középsuli mellett?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és azon gondolkodtam hogy a mekibe csak nyári munkát adnak diákok számára vagy tanév közben is lehet e suli után mondjuk 4 órásba dolgozni:pl 3 kor végzek suliba utána 4-8 ig meki vagy ilyesmi.
Van akinek esetleg sikerült?
Tapasztalatok?
Nagyon szeretnék elmenni dolgozni mert szeretném ha nem mindig a szüleimtől kéne pénzt kérni.
Válaszokat előre is koszi:)
2020. ápr. 21. 09:43
1/3 anonim válasza:
Igen, van rá példa, de hogy nálatok éppen van-e ilyen lehetőség, nem tudom. Most, a járvány idején biztosan nem fog menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen a járvány után gondoltam:)
Pl szeptembertől vagy ilyesmi..
És az egyik ismerősünknek a fia ott fonok:)
Akkor van esélyem?
2020. ápr. 21. 09:47
3/3 anonim válasza:
"És az egyik ismerősünknek a fia ott fonok:)"
Hát akkor talán célszerű lenne nála érdeklődni.
Mi itt hiába mondjuk, hogy ja, igen, biztosan lesz munkád - ha náluk meg nincs épp munkaerőhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!