Hogyan tudok a, legegyszerűbben segélyhez jutni? Ami nem 5-6ezer ft ad. Sokra azzal most nem mennék.
Eddig diákként dolgoztam, igy összesen 6hónap munka viszonyom van. Mert a diák munkát nem számolják bele.
Igy állás keresési jaradékra sajnos nem vagyok jogosult.
Kérdező, tudod hogy itt mindenki diplomás, és 6-700 ezreket keres, les*arják ha valaki bajban van, és őt hibáztatják érte.
A kormányhivatalnál próbáld meg 22800 ft adhatnak max fht-re, ami 10 éve még 28500 ft volt.
" Mellesleg egy 50kg-s aszthmás nő vagyok.
Épphogy 50kg..."
Én 48 évesen súlyos asztnásként, cukorbetegként és 160 cm /52 kilós nőként veszélyeztettebb helyzetben vagyok mint te. Van diplomám, de ennek ellenére elmentem gyárba dolgozni. Amíg nem volt jobb, az is jó volt a semminél.
A gond az, hogy segélyt nem kapsz, így nem sok lehetőséged maradt. Vagy keresed tovább a kifogásokat, hogy miért nem tudsz vagy akarsz dolgozni, vagy addig mész amíg nem kapsz munkát.
De ha neked a panaszkodás könnyebb, akkor ez van.. nem tudok mást mondani.
Figyelj, én nem gyárban kb bíztonságban dolgoztam. Hanem gyorsétterembe, mert ott voltak csak rugalmasak a beosztást illetően.
És azért kérlek a Blaha Lujzai téri Mc donals nem egy pár fős gyár.
Napi több ezer embert, fizetettem le.
Ne keverd össze egy biztonságos munkával.
Valószínűleg el is kaptam, mert voltak komoly bajok, gyorsan kirugtak. Szegény cég tudod...
Azt, hogy asztmás vagyok, arra értettem, hogy nem tudok pl nagyon poros munkát végezni. Se vegyianyagost.
Te a gyárban jó helyen vagy.
Nem értem,mit panaszkodsz.
Ott a legkevésbé veszélyes.
Én minden normális melóra jelentkeztem.
De a válaszokból kiindulva, ide csak tényleg a rosszindulatú nép írkál.
Ha ezek diplomások, nem dicsőség, hanem szégyen. 48 évesen nem vagy öreg te sem, Engem 18évesen 20%-ra leszázalékoltak az izületemmel. És az asztmámmal.
Csak kérvényeznem kéne a felülvizsgálatott. De ezembe se jut.
Dolgozni akarok.
Viszont ha nincs munka nem tudok.
És nem a sült galambot vártam.
Kerestem.
Mikor elvesztem a munkám, le kellett jönnöm vidékre, haza.
Örülj, hogy normális helyen dolgozhatsz.
Én érettségivel is beálltam egy Mekibe dolgozni, hogy ott rugalmasak. És sz olajtól is fulladok... De kasszáztam csak.
Igy ott nem volt kibírhatatlan.
Sajnos 10-9 rosszindulatú. Remélem ez a vírus után, a következő szelekció ez alapján fog történni. A földnek tisztulni kell. És aki igy írogat, az valószínűleg a környezetére sem figyel.
Ez a vírus után nem sokkal jönni fog más, szerintem.
Viszont én a közte lévő időben férre teszek.
Nem eltapsolom.
Ne legyen igazam, de idén sok itt arcoskodó fog éhezni.
Leszűröm könnyen, ki milyen stílusban él.
Innentől nem válaszolok. Erre nincs se időm, se energiám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!