Hogyan tudok a, legegyszerűbben segélyhez jutni? Ami nem 5-6ezer ft ad. Sokra azzal most nem mennék.
Eddig diákként dolgoztam, igy összesen 6hónap munka viszonyom van. Mert a diák munkát nem számolják bele.
Igy állás keresési jaradékra sajnos nem vagyok jogosult.
A helyesírásod alapján csak valami kulimunka jutna, ahol nem feltétel az írás-olvasás készség. Milyen élethelyzetben vagy, milyen körülmények lehetnek azok, ami alapján valami értelmesebb választ lehetne adni.
Ne vedd a szívedre, de vannak itt olyanok, akik amiatt sírnak, hogy a 600 ezer forintos telefonja már fél éves, újat akar, kellene pénz.
De miért segélyért akarsz folyamodni? Most keresnek boltokban (sparban pl) eladókat, árufeltötőket.
Időszakos munka, szóval lehet jelentkezni. Sőt gyárakban is munkaerőfelvétel van. Lehet jelenkezni.
Ember a spar küldi el a dolozóit.
Amúgy van egy olyan alapbetegség, hogy nem tudok helyesen írni.
Ez így van.
Viszont lehet attól értelmesebb vagyok mint sok diplomás!
Sajnos!!!!
Talán nincs munka, mindent körbe érdeklődtem.
Most tényleg olyan könnyű munkát találni.
"Viszont lehet attól értelmesebb vagyok mint sok diplomás!"
El akartam árulni a kérdésedre a megoldást, de sajnos diplomás vagyok, így rád bízom, hiszen okosabb vagy :)
Nem minden spar küldi el a dolgozókat. Tesco is keres árúfeltöltőket. Több gyárban is keresnek embereket.
De lehet menni dolgozni az egészségügybe is. Keresnek olyan embereket akik fertőtlenítik az utcákat, keresnek segédápolókat is. Lehet menni dolgozni.
Figyelj, munka ügyibe is regisztráltam.
Lehet,hogy nagyvárosban van munka de itt semmi.
Itt amúgy nincs is spar pl.
De a hírdetések nem mostaniak.
Nézz fel az adott cégek oldalára én megtettem.
Mellesleg egy 50kg-s aszthmás nő vagyok.
Épphogy 50kg...
De hidd el itt nincsen munka.
Tudod mi van?
Jótékonysági amire 1ft nem kapok.
Jelenleg, nekem megélhetés kell.
Ha diplomás lennél, nem kötözködnél hanem segítenél.
Vagy abba a rétegbe tartozol amit írtam.
Egy diplomásnak nem igy kéne viselkedni
Nem csak okosabb vagy a diplomásoknál, de még azt is tudod, hogy hogyan kellene viselkednie egy diplomásnak.
Szerintem neked trénernek kellene menned, vezetői oktatásokra pont ilyen emberket keresnek :D
Figyelj, alapból 15éves kortól, elvárt aműveltség
Én nem vitatkozni jöttem fel.
Ha unatkozol nézz mesét, vagy amit akarsz.
De ne más baján szorakozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!