Költenétek ilyen drága hobbira?
Néhány havi (kb 4-5) melóval sikerült összedobnom magamnak egész pontosan 585.000 forintot. Nem nagy összeg, tudom, első munkahelyem is volt, ahol nem dolgoztam egy hónapban csak két hetet.
Azt hozzátenném, hogy ez idő alatt magamra abszolút semmit nem költöttem a pénzből, csak kifizettem az albérletet, rezsit, egy kis kaja stb. Egyetlen farmert vettem három hónapja, mert arra szükségem volt. Gondoltam, hogy nem költök még 20 ezret sem, gyűjtöm a hobbimra.
Most viszont ott állok, hogy megvehetném a kinézett sporteszközt, ami 135 ezerbe kerül, de már meg sajnálok rá annyit kiadni. Nem vagyok családfenntartó, ehhez senki sem nyúl, viszont mégis sokallom. Eddig úgy voltam vele, míg nem dolgoztam, hogy: "ohh, ha dolgozni fogok, és lesz pénzem, akkor semmire sem fogom sajnálni, ha jut rá, persze."
Tudom sokaknak ez aprópénz, meg nincs sehol az olyan hobbikhoz képest mint a motorozás stb. viszont nekem már kicsit drága.
Megvenném, HA!
- Rendszeresen tudok/akarok járni játékra.
- Nem hirtelen felindulás, hanem komolyan terveztem.
- Olyan fegyver, amit profik is ajánlanak, és valóban minőségi, nem csak túlárazott.
De évi 2-3 játékra, amikhez 80km.-et kell oda-vissza utazni, és még nem is jó a cucc, na akkor nem.
(Mondjuk férfiként ennyiből inkább egy jó öltönyt vegyél!)
Pfuh, a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem érzem biztosnak, de úgy egyébként is, idővel más munka után néztem volna.
Bírja sokáig, és lenne is kivel játszani, nem is azzal van a probléma.
#11 és mit csináljon az öltönnyel?
Vegye föl és nézegesse magát a tükörben?!
5-ös vagyok és részben erre próbáltam utalni a "most is dolgozol"? dologgal, hogy mennyire biztos az anyagi helyzeted.
Ha bizonytalan, akkor tuti nem venném meg. Nem tudjuk a szüleid helyzetét sem, nekik mennyire biztos a jövedelmük - most ebben a járványos helyzetben azért nem úgy mennek ám a dolgok, mint szokványosan... Lehet, esetleg még nekik is be kell segíteni (hirtelen betegség, kórház, stb.)
Lehet, hogy még hónapokig eltart ez a helyzet - addig meg úgysem tudnád használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!