Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy csomagot...

Hogyan kell egy csomagot postán feladni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy elég életképtelen kérdésnek hangzik, de még sosem adtam fel postán csomagot, és most fel kéne egyet. Ennek konkrétan mi a menete? Nekem kell a feladásra szánt dolgot bedobozolni? És ha igen, akkor csak elmegyek a postára, bemondom a címet hogy hova küldjék? Meg gondolom azért van valami papírmunka is közben, amiket ki kell tölteni.

2020. ápr. 15. 09:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Becsomagolod, ráírod a feladót és a címzettet biztonság kedvéért. Beviszed postára, ott elektronikusan címiratot csinálnak, lemérik, leellenőrzöd, hogy jól töltötték e ki, aláírod a papírt és fizetsz. Ennyi. ☺️

Esetleg megkérdezik utánvétes lesz-e, ki fizeti a feladást, elsőbbségivel akarod-e.

2020. ápr. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!