Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Cashflow társasjátékról...

Cashflow társasjátékról tapasztalatok, vélemények? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy megnézni sehol sem lehet, úgy meg nem akarok 25ezret kiadni, hogy nem is látom mit veszek....
2010. júl. 27. 12:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
elolvastam a gazdag papa, szegény papát ezért kezdtem el gondolkodni rajta
2010. szept. 3. 20:13
 12/21 Bocipók ***** válasza:
100%

Végre összejött, csütörtökön voltam fenn Pesten társasozni. 6-an voltunk, mindenki először játszott,így ugyanakkora eséllyel indult. Óriási! Igaz, hogy egyikünk sem jutott ki a mókuskerékből 2,5 óra játék alatt, de a játékvezető minden döntésünket jegyzetelte és a végén összefoglalta, hogy ki miben döntött jól vagy rosszul, ő mit csinált volna másként.

Nagyon tetszett, tényleg életszaga van, hitelt nem érdemes előtörleszteni, a játékvezető folyamatosan szivatott mindenkit és a játszótársaknak sem ért segíteni egymásnak(az életben, főleg Magyarországon is ez van, ha nekem szar, legyen a másiknak is, nem segítünk egymásnak, mindenki a saját gesztenyéjét kapargatja), szóval egy szó mint száz, nekem mindenképp megért 5000 Ft-ot!!!!!

2010. nov. 28. 11:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:05

Az általad írottak felével egyetértek. Tényleg életszaga van, tényleg nagyszerű játék, tényleg megéri.

Mi speciel úgy játszottuk, hogy segítettünk egymásnak, és többen ki is jutottak a mókuskerékből. Egyébként az életben is így van. Vannak, akik segítenek, csak nem feltétlenül azok, akiktől várod. A hitelt meg bizonyos helyzetekben nagyon is érdemes előtörleszteni. a hitelkonstrukción múlik, meg a te helyzeteden.

2010. nov. 28. 16:09
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hogy írtál!

Én még azóta sem próbáltam, de már tervezem.

A játékvezető mennyire fontos a játékhoz/játék megértéséhez? Ha egy kisebb társaság venne egyet, és leülne játszani, nehéz lenne megérteni?

2010. nov. 28. 22:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha olvastad a Gazdag papát, akkor menni fog játékvezető nélkül is, de az persze előny, ha valaki a társaságból már ismeri a játékot.
2010. nov. 29. 00:25
 16/21 Bocipók ***** válasza:
95%
Én a használati útmutatóból nem értettem meg mindent, főleg azt nem, mit hogyan kell lekönyvelni,ezért is akartam személyesen megnézni, hogy mi a menete. Rajtam kívül még egy srác volt, akinek megvolt a társas és ő is csak addig jutott, hogy elolvasta a leírást és nem tudott vele mit kezdeni. Szerintem jó ha látod mi hogy megy, legalább egyszer.
2010. nov. 30. 23:58
 17/21 anonim ***** válasza:
40%
Találkoztatok már olyannal aki a való életben is tudott profitálni belőle? Ha igen, akkor mit? Amikor valaki a vaterán árulta azzal a szöveggel, hogy pénzre van szüksége, akkor elbizonytalanodtam. Meg akkor is amikor egy olyan ismerősömnél láttam, akit úgy belerángattak egy MLM-be, hogy az összes barátját már elveszítette, ráment a párkapcsolata, nincs pénze kábeltévére és internetre, mert spórolni kell, de még a vizet is pénzért veszi a hálózatból plusz táplálékkiegészítőket, mert az kell.
2010. dec. 18. 15:13
 18/21 A kérdező kommentje:

hát nemtudom én sem, hogy a való életben hogyan lehet profitálni belőle, de a vaterás árusból sztem nem kell kiindulni, mert hülye emberek mindig is voltak/lesznek, akik egy hasznos dologgal sem tudnak mit kezdeni (hozzáteszem én sem tudom mennyire hasznos)

az mlm-es témára csak annyit, hogy én igazából nem is értem h mit jelent, de annyian szidják h nem is érdekelnek az olyan dolgok, az viszont tény h kiyosakinak is van pár könyve ami kimondottan az mlmről szól, azokat el se olvastam

2010. dec. 18. 17:44
 19/21 jazzkifli válasza:
100%

Üdv!

Ha jól választod meg az MLM vállalkozásodat (megfelelőhöz csatlakozol), akkor nem járhatsz úgy, hogy elveszíted a barátaidat és anyagilag is rosszul jársz!

Én jól döntöttem, mert semmilyen negatív élményem nem volt a saját MLM vállalkozásomban és eddig csak profitot tudtam termelni, ráfaragást nem!

Ha gondoljátok, keressetek meg, hogy elmesélhessem miért is tartják az MLM-et a legnagyobb koponyák (Pl: Donald Trump) egy kihagyhatatlan lehetőségnek!

Az eredeti kérdés:

Mivel vállalkozónak tartom magamat, aki szeretne kijutni a mókuskerékből, elgondolkodtam azon, hogy beszerzek egy ilyen társasjátékot, mivel az üzlettársaim mind ezt ajánlják, mint egy nagyon jó eszközt önmagunk fejlesztésére. Önmagunkba fektetni pedig a legjobb, amit tehetünk!

Barátsággal: jazzkifli :-)

2013. ápr. 2. 12:05
 20/21 anonim válasza:
100%
Már van számítógépre is valahol biztos le tudod tölteni :)
2013. nov. 9. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!