Cashflow társasjátékról tapasztalatok, vélemények? Megéri az árát?
Végre összejött, csütörtökön voltam fenn Pesten társasozni. 6-an voltunk, mindenki először játszott,így ugyanakkora eséllyel indult. Óriási! Igaz, hogy egyikünk sem jutott ki a mókuskerékből 2,5 óra játék alatt, de a játékvezető minden döntésünket jegyzetelte és a végén összefoglalta, hogy ki miben döntött jól vagy rosszul, ő mit csinált volna másként.
Nagyon tetszett, tényleg életszaga van, hitelt nem érdemes előtörleszteni, a játékvezető folyamatosan szivatott mindenkit és a játszótársaknak sem ért segíteni egymásnak(az életben, főleg Magyarországon is ez van, ha nekem szar, legyen a másiknak is, nem segítünk egymásnak, mindenki a saját gesztenyéjét kapargatja), szóval egy szó mint száz, nekem mindenképp megért 5000 Ft-ot!!!!!
ma 11:05
Az általad írottak felével egyetértek. Tényleg életszaga van, tényleg nagyszerű játék, tényleg megéri.
Mi speciel úgy játszottuk, hogy segítettünk egymásnak, és többen ki is jutottak a mókuskerékből. Egyébként az életben is így van. Vannak, akik segítenek, csak nem feltétlenül azok, akiktől várod. A hitelt meg bizonyos helyzetekben nagyon is érdemes előtörleszteni. a hitelkonstrukción múlik, meg a te helyzeteden.
Köszi szépen, hogy írtál!
Én még azóta sem próbáltam, de már tervezem.
A játékvezető mennyire fontos a játékhoz/játék megértéséhez? Ha egy kisebb társaság venne egyet, és leülne játszani, nehéz lenne megérteni?
hát nemtudom én sem, hogy a való életben hogyan lehet profitálni belőle, de a vaterás árusból sztem nem kell kiindulni, mert hülye emberek mindig is voltak/lesznek, akik egy hasznos dologgal sem tudnak mit kezdeni (hozzáteszem én sem tudom mennyire hasznos)
az mlm-es témára csak annyit, hogy én igazából nem is értem h mit jelent, de annyian szidják h nem is érdekelnek az olyan dolgok, az viszont tény h kiyosakinak is van pár könyve ami kimondottan az mlmről szól, azokat el se olvastam
Üdv!
Ha jól választod meg az MLM vállalkozásodat (megfelelőhöz csatlakozol), akkor nem járhatsz úgy, hogy elveszíted a barátaidat és anyagilag is rosszul jársz!
Én jól döntöttem, mert semmilyen negatív élményem nem volt a saját MLM vállalkozásomban és eddig csak profitot tudtam termelni, ráfaragást nem!
Ha gondoljátok, keressetek meg, hogy elmesélhessem miért is tartják az MLM-et a legnagyobb koponyák (Pl: Donald Trump) egy kihagyhatatlan lehetőségnek!
Az eredeti kérdés:
Mivel vállalkozónak tartom magamat, aki szeretne kijutni a mókuskerékből, elgondolkodtam azon, hogy beszerzek egy ilyen társasjátékot, mivel az üzlettársaim mind ezt ajánlják, mint egy nagyon jó eszközt önmagunk fejlesztésére. Önmagunkba fektetni pedig a legjobb, amit tehetünk!
Barátsággal: jazzkifli :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!