Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes feladni Így egy...

Érdemes feladni Így egy képelapot?

Figyelt kérdés
Tehát,az lenne a probléma hogy 4x küldtem Hollandiába az egyik ismerősömnek képeslapot. Elsőbbségiként adtam fel mindet. 1 se érkezett meg. Arra gondoltam hogy feladnám ajánlott levélként akkor ha nem érkezik meg, ugye lehet kártérítést kérni. Érdemes lenne így feladni? Egyáltalán megvalósítható?

2020. ápr. 6. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Hibridlevel.hu
2020. ápr. 7. 09:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ! Látom azzal pont tudok képeslapot küldeni amit nem a posta visz ki tehát nem tűnik el.(Irónia)
2020. ápr. 7. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem megvalósítható, mivel egy azonosítóval ellátott küldemény, arra pedig vonatkozik a kártérítés.

Viszont most sok ország nem fogad küldeményeket és sok orszàgba nem lehet küldeni. Lengyelországba szánt csomagot fel sem vették, az, hogy meddig, melyik országok sajnos nem tudom.

2020. ápr. 9. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!