Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogáson az eladók miért...

Jófogáson az eladók miért ilyen fogyatékosak? Ennyire bonyolult feladni egy hirdetést?

Figyelt kérdés

A "Háztól házig" szolgáltatás nem automatikus, ők tudják "bekapcsolni", mikor feladják a hirdetést.

Amelyiknél nincs ott, azt nyilván nem kezdem el azzal zaklatni, hogy nekem kéne ez a szolgáltatás.

De ha már bekapcsolta, és rányomok, hogy úgy kérem, akkor szerintem joggal várom el, hogy leokézza, és küldje a terméket.

Volt olyan, amelyik írt, hogy ő postán nem küldi. WTF? Ő kapcsolta be a lehetőséget...

A mai még csak nem is írt, csak automatikus emailt kaptam, hogy a kért szolgáltatás nem valósul meg, az eladó nem hagyta jóvá.

Na ennek írtam az oldalon egy üzit, hogy mégis mi a francnak kapcsolja be, ha nem küldi így?

Komolyan ennyire bonyolult feladni egy apróhirdetést?

Az ilyenek hogy tudtak akkor egy adóbevallást kitölteni, vagy egy banki ügyet elintézni, ha még ez sem megy?

Aztán meg születnek itt kérdések arról, hogy a vevők mennyire nyomik...

2020. febr. 23. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Egyes vevők tényleg "nyomik", pl. azok, akik azt kérik valakitől, aki a háztól-házigot megjelölte, hogy postán adja fel a csomagot...

Tudod te mi az a háztól-házig? Mielőtt reklamálsz olvasd már el.

Hogy tud az ilyen ember egy adóbevallást kitölteni, vagy egy banki ügyet elintézni, ha még ennyit se képes elovasni. Segítek: a háztól-házig GLS futár és aki ezt bejelölte, az nem fogja neked postán küldeni, azért van bejelölve a háztól-házig.

Mindenképpen olvass, tájékozódj és legfőképpen tanulj mielőtt másokat kritizálsz.

2020. febr. 23. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, jelen esetben most a "fagyi visszanyalt".

Ugyanis a Jófogás Háztól házig azt jelenti, hogy FUTÁRRAL KÜLDIK a megvásárolt árut és a termék árából vonja le a Jófogás a szállítási költség díját. Tehát az eladó az eladási árba beleépíti a futárköltség díját is.

Szóval valóban, előbb tájékozódj és aztán állj neki le"fogyatékos"ozni valakit (illetve akkor sem :D )

2020. febr. 23. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem nyalt vissza semmiféle fagyi, nem tudom, miről beszéltek.

Az az eladó, akit írtam, így írta, de SEHOGY nem küldte, csak személyesen lett volna hajlandó eladni, holott be volt jelölve a szolgáltatás.

Számára a posta a futárcég volt, szerintem ez teljesen egyértelmű.

A másik meg szintén bejelölte, és mikor rányomtam, elutasította, hogy úgy ő nem küldi.

Ti miről beszéltek?

Nektek sem sikerül értelmezni, akkor ti is szoktatok ott hirdetni?

Ha bekapcsolod, hogy elérhető a szolgáltatás, akkor ne lepődj meg, hogy valaki igényt tart rá, és nem személyesen akar értemenni az ország másik végéből.

ezen mit nem lehet érteni?

2020. febr. 23. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen, szoktam ott hirdetni. Sok a tróger és idióta is. Elég alja online piactér. Trógerektől meg nem kell csodát várni.
2020. febr. 23. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, nem ártana tisztázni néhgány fogalmat:

"Volt olyan, amelyik írt, hogy ő postán nem küldi. "

Posta = Magyar Posta

GLS pedig futár cég, ami nem egyenlő a postázással.

Azt meg a kérdésben nem írtad, hogy csak személyes átvételt engedett volna az eladó.

Gondolatolvasók meg nem vagyunk.

De léptem is, mert nincs értelme vitatkozni Veled.

Ja, és nem, már nem adok el a Jófogáson, mert azzal csak az időm megy a komolytalan vevők miatt (alkudozik, félreteteti 2 hétre, mert nincs pénze, aztán eltűnik, stb.

2020. febr. 23. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:

OK, lépj is le, ha behisztizel.

Szerintem egyértelmű volt a leírásból.

Bejelöli, de nem küldi, ez úgy gondolom, hogy érthető.

Másik válaszoló, aki legalább a kérdésre válaszolt:

lehet, hogy legalja, de mi van még?

Kisbútorokat hol veszel máshol pár ezerért, úgy, hogy házhoz is hozzák?

Sehol. Az oldal átlátható, egyértelmű, visszakereshető, lehetőséget biztosít kapcsolatfelvételre. Arról nem az oldal tehet, hogy egyes emberek nem képesek értelmesen gondolkodni.

2020. febr. 23. 18:05
 7/8 anonim válasza:
39%
Pontosan. Én is tapasztaltam. De b@sszus, ha már egyszer megadja lehetőségnek akkor ne hogy már ő háborodjon fel.
2020. febr. 23. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
61%

"Kisbútorokat hol veszel máshol pár ezerért, úgy, hogy házhoz is hozzák?"

Möbelix, Mömax, Kika esetleg?

2020. febr. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!