Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből lehet kényelmes...

Mennyi pénzből lehet kényelmesen megélni?

Figyelt kérdés
Párom 400 nettó, én 150-200 nettót keresek havonta. Van autó, amit fenn kell tartani és szeretnénk közös lakást venni hitelre. Ebbe belefér, hogy ne kelljen minden vásárlásnál az árakat nézni, egy téli síelés, nyári nyaralás, esetleg egy wellness valamikor évközben? Ti mennyiből éltek havonta? Mennyi tudtok félretenni a hónap végén?
2020. márc. 30. 19:44
1 2
 11/12 Estádio de Felchút ***** válasza:
91%

mindent összeadva picivel többet keresek, mint ti ketten

jól élek, jut amire kell, a te szavaiddal "kényelmesen", de azért ez nagyon messze van a jómódútól, a luxus meg teljesen más nagyságrend...

ha lakáshitelt vesztek fel, akkor 6 havi tartalék a minimum, egyébként meg ekkora pénznél is nézni kell az árakat, igen!

2020. márc. 31. 05:37
 12/12 anonim ***** válasza:
nt. 350, ha albizol. nt. 200-250, ha van saját lakásod. Szerintem ennyiből lehet kihozni egy átlagos életet itthon. Ennyiből azért már nem kell mindenből a leggagyibbat venni, és jut szórakozásra is. Ez a pénz még messze van attól, hogy "amit megkívánok megveszem", viszont ha ügyesen bánsz vele, akkor szerintem jut mindenre (észszerű keretek közt). Ha kocsi is van, akkor azért már oda kell figyelni ennyi pénznél...
2020. aug. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!