Érdemes ezt befektetni egy diáknak?
Gazdasági szakos egyetemista vagyok és már 1 éve tanulok a tőzsdéről intenzíven az egyetem mellett (könyvek, stb)
Úgy érzem eljött az idő,hogy élesben kipróbáljam. A gond az,hogy igaz,hogy dolgozom az egyetem mellett,de nincs annyi megtakarított pénzem,amivel el tudnám kezdeni,így arra gondoltam,hogy felveszem a szabad felhasználású diákhitel maximálisan igényelhető összegét,és azt kezdem el befektetni.
Szerintetek ez jó gondolat? Valakinek tapasztalat ezzel?
Köszi!
21L
Van már bármilyen begyakorolt módszered, amivel egy demó számlán tartósan, stabilan, hónapokon keresztül pozitív eredményt tudsz felmutatni? Ha nincs, akkor miből gondolod, hogy ez valódi pénzzel menni fog?
Számtalan lehetőség van, ahol egy kis aprópénz befizetése után tesznek alád tőkét, amivel tudsz kereskedni. Például: [link]
Ebből a nyereség nagy része a tied, és nem kell neked nagyobb összeget kockáztatnod, főleg hitelből. Kényszerből a tőzsde nem megy! (10 év tapasztalatból mondom)
:(
Ha tényleg 1 éve tanulsz róla intenzíven, akkor tudhatnád, hogy ez gyakorlatilag tőkeáttét. Ami pénzt most beletolsz az jó eséllyel évek múlva jön ki 0-ra, korán van még.
Biztos nem marginból kezdeném el az egészet, viszont nézz utána mi az a fundamentális és technikai elemzés. A gazdasági szak semmit nem jelent, sőt, felejts el mindent amit ott tanultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!