Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek megérné 20 évesen...

Szerintetek megérné 20 évesen befektetni ingatlanba?

Figyelt kérdés

Szóval lényeg a lényeg, Nke-n vagyok, és mivel egyszerre vagyok egyetemi hallgató és katona jár egy bizonyos összegű illetmény. Amt lehetséges, hogy emelni is fognak a jövőben. Arra gondoltam, hogy szülővárosom egyik külterületén vennék egy telket. 500-700 ezer körül lehet egy-egy ilyen telket venni, amin csak nagyon alap dolgok vannak. Villany, víz, gáz, wc, a legtöbben valamilyen kis viskó szerűség is van. Szóval arra gondoltam, vennék egy ilyet és kis szabadidőmben rendezgetném, építgetnék. Nyilván nem egy villát fogok felépíteni, csak valamit alkotnék, amúgy is jó vagyok az ilyen barkácsolós dolgokban. Mit gondoltok erről az töletről? Durván 20-21 éves lennék, mire meg tudnám venni, úgy, hogy azért még maradjon tartalék pénzem is. (Most vagyok 19)

Plusz azt még fontos megjegyeznem, hogy 10-20 év múlva már maga a telek is sokat fog érni, valószínűleg családi házas övezet lesz egyszer.

2020. jan. 8. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
16%
Az ingatlan mindig jó befektetés.
2020. jan. 8. 00:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha magadnak akarod megvenni, akkor megéri, de csak abban az esetben, ha nem gond, hogy nem, illetve nehezen mozdítható a pénzed.

Egy esetleges válság esetén könnyen lehet, hogy bentragad a pénzed - ha el akarod adni.

még valami: volt, hogy mi is vettünk város szélén ingatlant, azt hittük, amit Te, hogy majd jó befektetés lesz, mert terjeszkedik a város, aztán a város terjeszkedett is - csak épp nem abban az irányban, ahol a telek volT :D

2020. jan. 8. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!